Evelina PalaceBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Evelina Palace u ponudi Tiara Travela je elegantan i komforan hotrel smeštan u srcu rizorta Bansko. Izgrađen je u tipičnom bugarskom stilu regiona Banskog sa autentičnim enterijerom od drveta koji mu daje toplinu i udobnost zimskog hotela. Gostima turističke agencije Tiara Travel na raspolaganju su elegantni restoran, prostrani lobi bar sa kaminom, veliki zatvoreni bazen i slikovitu letnju baštu sa roštiljem. TIm profesionalaca Evelina Palace hotela spreman je da pruži svaku vrstu pomoći i visokokvalitetne usluge bolo da je u pitanju zimski odmor ili poslobno putovanje. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 100,00 eur odrasli-60,00 eur deca (4-12 godina)
  • Božićna večera: 40,00 eur odrasli-30,00 eur deca (4-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Evelina Palace u ponudi Tiara Travela ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. Apartment je površine 45m2, može da primi maskimum 5 gostiju, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem, sofom za dve osobe i ležajem na rasklapanje. Studio je površine 30m² udobno su namešteni i mogu da prime maksimum četiri odrasle osobe, raspolažu sa francuskim ležajem, sofom i ležajem na rasklapanje. Standard room je veličine 20m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i fotelju na razvlačenje. U nju mogu da se smeste dve odrasle osobe i jedno tete. 

O aktivnostima i zabavi 

Hotel Evelina Palace u ponudi Tiara Travela ima restoran sa toplom atmosferom u kome se mnogo pazi na detalje, kao dodatak restoranu hotel raspolaže sa roštiljem u bašti. Svi gosti, a posebno oni koji se aktivno bave skijanjem i planinarenjem mogu da nadoknade svoju energiju u relax zoni sa besplatnim uslugama zatvorenog bazena dimenzija 15x9 metara koji ima i dečiji deo, fitnes centra, saune, salonom za masažu i organizovanim treninzima joge i pilatesa sa sertifikovanim trenerima u multifunkcionalnoj hali. U hali postoji i posebno odvojeni deo za mlađe goste opremljen sektorom za fudbal, elektronskim igrama, pinball mašinama i ostalim igricama. Evelina Palace hotel pruža mogućnost organizacije kongresnih događaja u hali koja poseduje 60 mesta i svu nepohodnu tehnološku opremu. Do ski lifta je obezbeđen besplatan shuttle bus. Besplatan wifi internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu.

O lokaciji

Hotel Evelina Palace u ponudi Tiara Travela nalazi se na zapadnoj obali reke Glazne na glavnom putu za gondolu i na samo 200 metara od centra grada. U blizini se mogu naći restorani bugarske i internacionalne kuhinje, kafići, crkva, muzej, banka sa bankomatom. Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je parking koji se doplaćuje na licu mesta i iznosi 15BGN pdo danu. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga