Lion BanskoBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Lion Bansko u ponudi Tiara Travela je odličan hotel kategorije četiri zvezdice koji se nalazi u Bugarskom mestu Bansko u podnožju planine Pirin. Hotel je idealan za sve varijante relaksacije, sporta i turizma usred neverovatne prirodne lepote i tišine podnožja planine Pirin. Za nezaboravan odmor i osiguran povratak u hotel tokom sledećeg odmora na raspolaganju je bogat sadržaj i veoma ljubazno osoblje. Hotel raspolaže sa 190 smeštajnih jedinica koje su moderno opremljene i ispunjavaju sve potrebe gostiju hotela sa četiri zvezdice. Hotel je izgrađen 2006. godine, a renoviran je 2016. godine i sastoji se od jednog objekta sa šest spratova i tri lifta koji čine kretanje kroz objekat jednostavnim. Besplatan wifi internet je dostupan na javnim površinama smeštajnog objekta. Sef se doplaćuje na licu mesta. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 90,00 eur odrasli-45,00 eur deca (4-12 godina)
  • Božićna večera: 60,00 eur odrasli-30,00 eur deca (4-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Lion Bansko u ponudi Tiara Travela ima u ponudi tri različita tipa smeštajnih jedinica. One bedroom apartment je površine 74m², maksimum može da primi pet odraslih osoba ili četiri odraslih osoba i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem u jednoj spavaćoj sobi i sa dva single ležaja i sofom u dnevnoj sobi, internet i bogat sadržaj kablovske televizije su besplatni. Studio je površine 38m² , može maksimalno da primi tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dva deteta, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i sofom internet i bogat sadržaj kablovske televizije su besplatni. Double room je površine 22m², može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja, sobe su opremljene za osobe sa invaliditetom.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Lion Bansko u ponudi Tiara Travela raspolaže sa glavnim restoranom koji ima kapacitet 350 mesta i u kome se može uživati u bugarskoj i evropskoj kuhinji. Pored restorana hotel raspolaže i sa mehanom koja ima kapacitet 120 gostiju. Goste će usluživati i lobi bar koji raspolaže sa kaminom i veoma udobnom atmosferom i nudi široku lepezu finih vina i koktela. Za dobru formu i odlično raspoloženje zadužen je spa centar hotela Lion Bansko koji sadrži unutrašnji bazen za odrasle i decu koji je besplatan, fitnes salu koja se ne doplaćuje, tepidarijum, parno kupatilo, saunu, razne vrste tuševa, salon za masažu kojim rukovode sertifikovani stručnjaci i odličan salon za lepotu. Ljubitelji zimskih sportova mogu besplatno da koriste prostorije za odlaganje i čuvanje ski opreme. Parking hotela je besplatan za goste hotela i u pitanju je javni parking, a korišćenje garažnih mesta se doplaćuje.

O lokaciji

Hotel Lion Bansko u ponudi Tiara Travela je udaljen 850 metara od gondole što je vrlo povoljna lokacija za ljubitelje zimskih sportova. U okolini hotela mogu se naći restorani sa bugarskom i internacionalnom kuhinjom i  kafići koji su idealni za druženje u toploj i modernoj ili tradicionalnoj atmosferi. Hotel je okružen sa prelepom prirodom podnožja planine Pirin koja je jedinstvena u svetu. Posebna pogodnost za sve goste hotela Lion Bansko i agencije Tiara Travela je transport do ski lifta koji se ne doplaćuje. 

 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga