Maria Antoaneta ResidenceBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Maria Antoaneta Residence, zvanične kategorizacije 4*, a prema iskustvima putnika i našem mišljenju 3*, smešten je u bugarskom ski centru Bansko, na 700 m od gondole.  Hotel Maria Antoaneta Residence je odličan izbor za porodični odmor, skijanje, sportski odmor ili trening kamp u bilo koje doba godine. Lokacija hotela je jedna od najboljih u Banskom, na samo kratkoj šetnji do planine i u neposrednoj blizini prve stanice žičare. Gostima turističke agencije Tiara Travela na raspolaganju je 200 smeštajnih jedinica u hotelu koje su raspoređene u pet zgrada. Bezični internet je dostupan i besplatan u celom hotelu što pomaže gostima da budu i dalje u toku sa svakodnevnim dešavanjima. Hotel Maria Antoaneta poseduje besplatan privatan parking ispred hotela, kao i garažu, čije se korišćenje doplaćuje 15 eur po danu. Baby cot je uz doplatu od 5 eur po noći. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 90,00 eur odrasli-50,00 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Maria Antoaneta Residence u ponudi Tiara Travela ima nudi sledeće tipove smeštajnih jedinica. Economy soba ima 9m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Standardna soba je veličine 12m2 i namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Postoji i opcija sa pogledom na planinu. Junior suite u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Ima 25m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Može se bukirati sa opcijama pogled na planinu, sa kuhinjom, sa kuhinjom i kaminom, sa kuhinjom i pogledom na planinu i sa kuhinjom kaminom i pogled planina. Jednosobni apartman je veličine 50m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Ima 50m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Postoji kao opcija sa pogledom na planinu, sa kuhinjom, sa kuhinjom i kaminom, sa kuhinjom i pogled planina i sa kuhinjom, kaminom i pogled na planinu. Dvosoban porodični apartman ima 70m2 i može da primi četiri odrasle osobe i dvoje dece ili pet odraslih osoba. Poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Može biti sa opcijama pogled na planinu, sa kaminom i pogled na planinu i kamin. Krevetac za bebu se može dobiti na zahtev i doplaćuje se 5 eur po danu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Maria Antoaneta Residence raspolaže sa klasičnim restoranom koji služi na bazi samoposluživanja, a kao dodatak restoranu goste će razonoditi i uslužiti lobi bar. Gostima turističke agencije Tiara Travela na raspolaganju je odličan Spa centar koji poseduje zatvoreni bazen koji se greje na 31 stepeni celzijusa i sadrži prostor za relaksaciju i ležaljke koji su uključeni u cenu. Dve saune, teretana parno kupatilo su besplatni a postoji i veliki izbor masaža upotpunjuju svaki opuštajući događaj u spa centru. Gosti hotela i agencije Tiara Travel mogu da biraju, uz savete profesionalnih specijalista, masaže ili detox terapije, piling ili regeneraciju kože čokoladom, kafom, biljkama. U hotelu Maria Antoaneta Residence izuzetno je popularan tretman lica čokoladom, s obzirom da čokolada ima brojne antioksidante i povoljno utiče na zatezanje kože, deluje protiv starenja, hrani i hidrira kožu na visokom nivou. Maria Antoaneta Residence je poznata i kao pet frindly hotel. 

O lokaciji

Maria Antoaneta Residence u ponudi Tiara Travela je udaljen od gondole samo 700 metara što je vrlo povoljna lokacija za skijaše, a prekoputa hotela se nalazi park pun prelepih mirisnih borova. Za goste turističke agencije Tiara Travel obezbeđen je besplatan transfer do gondole i nazad do hotela.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga