MishelBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Mishel u ponudi Tiara Travela je mali, privatan hotel kategorizovan sa 3*. Hotel nudi prelep pogled na planine Pirin i Rila. Raspolaže sa osam soba kjoe mogu biti dvokrevetne ili trokrevetne sobe. Wifi signal je besplatan u hotelu i svim sobama. Hotel raspolaže restoranom u kome se spremaju ukusna i tradicionalna jela, kao i tavernom u kome se gosti mogu opustiti uz neko hladno ili toplo piće. Hotel Mishel je izuzetno cenjen za boravak parova koji žele miran i intiman odmor.

O tipovima soba

U ponudi Tiara Travela u hotelu Mishel su dvokrevetne i trokrevetne standardne sobe. Sve sobe su veličine 15m2 i svaka soba ima sopstveno kupatilo, bežični internet, kablovsku TV, mini frižider i terasu sa lepim pogledom na planine Rila i Pirin. U dvokrevetnim sobama se nalazi francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i mogu da se smeste maksimalno dve odrasle osobe. Trokrevetne sobe imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i fotelju na razvlačenje i u nju mogu maksimalno da se smeste dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Gostima hotela Mishel na raspolaganju je finska sauna u kojoj mogu maksimalno da se opuste nakon napornog dana na snegu. Glavni restoran nudi neka od najukusnijih tradicionalnih lokalnih specijaliteta koji se pripremaju baš onako kako su to radile naše bake. U okviru ponude Tiara Travela osoblje hotela Mishel može organizovati penjanje i planinarenje do obližnjeg vrha Vihren. Gostima hotela su na raspolaganju i mašina za pranje veša i pribor za peglanje tako da ne moraju da nose puno stvari sa sobom. U okviru objekta se nalazi ski depo koji je uključen u cenu hotela i gde gosti mogu ostaviti svoju ski opremu na čuvanje. Wifi internet je besplatan u sobama hotela. 

 

O lokaciji

Hotel Mishel u ponudi Tiara Travela se nalazi na oko 5 minuta hoda od samog centra Bansko i na oko 1,5km od početne stanice gondole do koje je obezbeđen besplatan shuttle. Blizina centra Banskog nudi veliki izbor marketa, trgovina, menjačnica, bankomata, barova tako da gosti hotela imaju sve pogodnosti. Na licu mesta postoji mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga