Terra ComplexBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Terra Complex u ponudi Tiara Travela je hotel sa kategorizacijom 4*, koji se nalazi u podnožju planine Pirin i ima pogled na veličanstveni golf teren sa 18 rupa. Poznat kao hotel sa jedinstvenom uslugom i prvoklasnim gostoprimstvom, otvoren je tokom cele godine i ima odlične uslove kako za skijanje tokom zime, igranje golfa od proleća do jeseni tako i za spa i opuštanje tokom cele godine. Hotel Terra Complex je kompletno renoviran 2013 godine i poseduje ukupno 123 standardne sobe i većih apartmana koji su izuzetno luksuzno i moderno opremljeni i raspoređeni u standardne sobe, jednosobne apartmane, dvosobne apartmane, porodične apartmane i trosobne apartmane. Sve sobe i apartmani imaju magičan pogled na Pirin planine i terene za golf. Za goste hotela Terra Complex u ponudi Tiara Travela obezbeđen je besplatan shuttle bus do prve stanice gondole. Kompleks hotela je ceo pokriven besplatnim wi-fi signalom kako na recepciji tako i u sobama. Za klijente koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je besplatan parking, do popune mesta. Kapaciteti hotela su posebno dizajnirani tako da budu u sinhronizaciji sa svim sadržajima koje nudi a kao što su restoran, lobby bar, spa centar sa bazenima, recepcija. U hotelu Terra Complex svaki gost je bitan i samo osoblje voli da vodi računa i o najsitnijim detaljima kako bi svi dobili ličnu pažnju. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 149,00 eur odrasli-89,00 eur deca (6-12 godina)
  • Božićna večera: 30,00 eur odrasli-23,00 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Terra Complex u ponudi Tiara Travela nudi sledeće smeštajne jedinice. Standardna soba je veličine 15m2 i sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. Maksimalan broj osoba koji može da se smesti u ovu sobu je dve odrasle osobe i jedno dete do dve godine. Jednosoban apartman je veličine 70m2 i sadrži spavaću sobu da francuskim ležejem ili dva odvojena ležaja i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. U sobu mogu da se smeste maksimalno dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ili tri odrasle osobe. Dvosobni apartmani u ponudi Tiara Travela su veličine 110m2 i sadrže dve spavaće sobe sa francuskim ležajima ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Sve sobe su odvojene vratima. Maksimalan broj osoba koji može da se smesti u ovu sobu je dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ili pet odraslih osoba ili četiri odrasle osobe i dvoje dece od 12 godina. Porodični apartman je veličine 120m2 i sadrži dve spavaće sobe sa francuskim ležajima ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Sve sobe su odvojene vratima. Maksimalan broj osoba koji može da se smesti u ovu sobu je dve odrasle osobe i dvoje dece do 12 godina ili pet odraslih osoba ili četiri odrasle osobe i dvoje dece od 12 godina. Trosoban apartman je veličine 140m2 i sadrži tri spavaće sobe sa francuskim ležajima ili odvojenim ležajima. U ovu sobu mogu maksimalno mogu da se smeste sedam odraslih osoba ili šest odraslih osoba i dvoje dece do 12 godina.

O aktivnostima i zabavi

U ponudi Tiara Travela u hotelu Terra Complex se nalazi veliki spa centar koji je savšeno mesto za opuštanje nakon celodnevnog skijanja ili pešačenja po planini. Gostima su na raspolaganju unutrašnji bazen sa toplom vodom, spoljašnji bazen, fitnes centar i teretana, parno kupatilo, sauna, đakuzi koji su potpuno besplatni za goste hotela. U spa centru hotela Terra Complex turistima su na raspolaganju i veliki izbor opuštajućih masaža, tretmana za podmlađivanje i raznih terapija gde mogu da napune svoju energiju ili jednostavno odvoje vreme za sebe. Hotel poseduje i zabavne sadržaje za sve uzraste poput bilijara, stonog tenisa, hokeja na tabli, flipera, igrica i simulatora vožnje automobila. Dečija igraonica je bluzu recepcije i poseduje veliki izbor dečijih igračaka, televizora, DVD sa bogatom kolekcijom dečijih filmova i crtaća i njeno korišćenje je uključeno u cenu hotela. Tokom leta, u okvriru hotela je otvoreno i dečije igralište koje poseduje razne tobogane, ljuljaške, penjalice i mnogo štošta zanimljivog. Zbog svoje blizine, inspirativnog ambijenta i modernog sadržaja, hotel Terra Cmplex je odličan izbor i za korporativne, svečane i društvene događaje na bilo koom nivou. Bar u okviru objekta je pogodan za jutarnju kafu, sve vrste obroka i večernje zabave pružajući neverovatan i umirujući pogled na planinu. 

O lokaciji

Hotel Terra Complex u ponudi Tiara Travela se nalazi u blizini rizorta Razlog i na oko 7km od samog centra Banskog i oko 10km od gondole i prve stanice ski lifta do koje saobraća besplatan hotelski shuttle bus svakodnevno. U blizini se nalazi i golf teren koji pripada samom hotelu i na koga se pruža neverovatan pogled iz hotelskih soba. Mineralni izvori koji se nalaze u mestu Dobrinište se nalaze na oko 7 km od hotela.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga