ParadiseGrčka/ Kasandra/ Kriopigi

Rezervacija

 
 
 

Napomena: Zbog fiksnog zakupa soba naših INO partnera i želje hotelijera za što boljom iskorišćenošću smeštajnih kapaciteta, u pojedinim situacijama, iako je status sobe „slobodno“, može doći do alternativne ponude sa neznatno izmenjenim periodom boravka.

O hotelu

Smešten u srcu popularne Kasandre i na kratkoj pešačkoj udaljenosti od lepih plaža nalazi se preivan manji hotel Paradise u ponudi Tiara Travela. Okružen je neverovatnom zelenom šumom rizorta Kriopigi i nudi sve što je potrebno za miran i opušten letnji odmor. Krou šumu i njenim stazama dolazi se do jedne od najlepših plaža na poluostrvu Kasandra. Ležaljke ii suncobrani na plaži se naplaćuju 10 eur dnevno za goste hotela i to komplet suncobran i dve ležaljke. Nema svoj beach bar već ga ima hotel pored koji je udaljen 200m. Kategorizovan je sa 3* i predstavlja jedan od ekonomičnijih hotela sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. Gostima nudi dovoljan broj turističkih sadržaja i zabavnih aktivnosti kako bi imali što komforniji i opušteniji odmor. 

O tipovima soba

Jedan tip smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Paradise. Standardna soba ima 20m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj ili krevetne na sprat za decu. Može da ugosti ili dve odrasle osobe i jedno dete, dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Paradise Hotel u ponudi Tiara Travela poseduje predivan bazen na otvorenom koji je okružen divnom zelenom baštom. Za najmlađe goste su obezbeđeni posebno odvojeni dečiji bazen i lepo opremljeno igralište na otvorenom. Onima koji više vole sport i sportske aktivnosti na raspolaganju su sportovi na vodi, bilijar i stolovi za stoni tenis. U glavnom restoranu se služi odličan izbor jela grčke i internacionalne kuhinje a često se organizuju i tematske kulinarske večeri sa specijalitetima iz celog sveta. Pored bazena se nalazi bar sa osvežavajućim hladnim pićima i šarenim koktelima. Besplatan wifi internet je dostupan u svim sobama. 

O lokaciji

Hotel Paradise u ponudi Tiara Travela je udaljen oko 200m od jedne od najlepših plaža na Kasandri, Halkidiki i do nje se stiže stazama kroz lepu zelenu šumu. Centar rizorta Kriopigi sa dobrim izborom sadržaja i zabavnih aktivnosti je udaljen oko 1,5km od hotela dok je veće mesto Kalita na 2,5km udaljenosti. Međunarodni aerodrom u Solunu je udaljen 80km od hotela. Gost koji dolaze sopstveni prevozom imaju mogućnost besplatnog privatnog parkinga na licu mesta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga