Philoxenia Village HotelGrčka/ Kasandra/ Pefkohori

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Philoxenia Village Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na kratkoj pešačkoj udaljenosti od lepe peščane plaže i u neposrednoj blizini je centra rizorta Pefkohori. Okružene je prelepim drvećem palmi i nudi smeštaj u klimatizovanim studijima sa balkonim akoji gledaju ili na planine Halkidikija ili na predivnu zelenu baštu. Ima idealnu lokaciju jer se nalazi kako blizu odlične plaže tako i samog centra rizorta sa brojnim uslužnim delatnostima. Kategorizovan je sa 3* i poseduje odličan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti namenjenih kako odraslima tako i deci. 

O tipovima soba

Jedan tip smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima Philoxenia Village Hotela i turističke agencije Tiara Travel. Porodični studio pogled bazen ima 21m2 i poseduje dva veća francuska ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i troje dece ili četiri odrasle osobe i jedno dete. 

O aktivnostima i zabavi

Philoxenia Village Hotel u ponudi Tiara Travela raspolaže sa jednim bazenom na otvorenom koji je idealno mesto za letnju relaksaciju i rekreaciju. Za najmlađe goste su obezbeđeni posebno odvojeni dečiji bazan i odlično opremljeno igralište na otvorenom sa brojnim zabavnim aktivnostima. Pored bazena se nalazi bar koji je savršeno mesto za predah i odmor uz omiljeno bezalkoholno ili alkoholno piće ili lagani obrok. Besplatni bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu. 

O lokaciji

Lociran na samo 250m udaljenosti od lepe plaže rizorta Pefkohori nalazi se Philoxenia Village Hotel u ponudi Tiara Travela. Centar rizorta sa širokim izborom sadržaja i zabavnih aktivnosti za goste svih generacija se nalazi na 50m udaljenosti od hotela. Međunarodni aerodrom u Solunu je udaljen oko 95km od hotela. U okviru smeštajnog objekta ne postoji parking ali u blizini ima besplatni javni parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga