Tropical hotel - FourkaGrčka/ Kasandra/ Furka

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Tropical Hotel Fourka u ponudi Tiara Travela se nalazi u rizortu Skala Fourka i na pešačkoj je udaljenosti do lepe peščane plaže. Okružene je zelenilom i locrian u mirnom kraju rizorta. Kategorizovan je sa 4* i bazira na se all inclusive konceptu. Poseduje odličan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti u kojima će uživati gosti svih generacija. 

O tipovima soba

Tri tipa smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travela i hotela Tropical Fourka. Standardna soba ima 25m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Trokrevetna soba ima 27m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Porodična soba pogled bašta ili bazen u ponudi Tiara Travela poseduje dve sobe gde se u jednoj nalazi francuski ležaj a u drugoj dva odvojena ležaja. Ima 30-35m2 i može da primi dve odralse osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Tropical Hotel Fourka u ponudi Tiara Travela poseduje predivan bazen na otvorenom oko koga se nalaze ležaljke i suncobrani. Za najmlađe goste su obezbeđeni posebno odovjeni dečiji bazen i igralište na otvorenom. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju tereni za odbojku i košarku, stoni tenis, sportovi na vodi. U glavmom restoranu se služe širok izbor jela nacionalne grček i internacionalne kuhinje. Bar pored bazena je savršeno mesto za odmor i predah uz omiljeno hladno sovežavajuće piće. Posebnu zanimljivost čini bašta na krovu hotela sa koje se proteže pogled na more i okolinu. 

O lokaciji

Na oko 20-ak minuta laganog hoda od plaže nalazi se hotel Tropical Fourka u ponudi Tiara Travela. Najbliži aerodrom je međunarodni aerodrom Solun koji je udaljen 69km od hotela. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga na licu mesta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga