Thea Hotel ChalkidikiGrčka/ Kasandra/ Possidi

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Thea Hotel Chalkidiki u ponudi Tiara Travela se nalazi na kratkoj pešačkoj udaljenosti od lepe plaže i u blizini je centra rizorta Posidi. Smešten je na brdu koje je prekriveno prelepim zelenim borovima i poseduje dovoljan broj usluga i zabavnih aktivnosti kojima će biti oduševljeni kako odrasli tako i deca. Sastoji se od širokog izbora različitih tipova smeštajnih jedinica koje su komforno i udobno opremljene. Najveća prednost hotela su blizina predivne plaže ali i samog centra rizorta. Odličan je izbor za sve goste koji žele opuštajući i odmor blizi plaže i svih dešavanja.

O tipovima soba

Sledeći smeštajni kapaciteti su na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Thea Chalkidiki. Economy soba ima 21m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Standardna soba ima 21m2 i namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Standardna soba prizemlje pogled bazen u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Ima 23m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Standardna soba pogled more je veličine 21m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Trokrevetna soba ima 23m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Trokrevetna soba pogled more u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Ima 23m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Porodična soba ima 25m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje i još dva dodatna ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Porodična soba pogled more je veličine 25m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i dva standardna ležaja.

O aktivnostima i zabavi

Thea Hotel Chalkidiki u ponudi Tiara Travela raspolaže sa jednim bazenom na otvorenom oko koga se nalaze ležaljke i suncobrani. Pored bazena se nalazi bar sa omiljenim hladnim osvežavajućim pićima i šarenim koktelima. Za najmlađe goste su obezbeđeni dečji deo u glavnom bazenu koji je prilagođen njihovom uzrastu i igralište na otvorenom. U glavnom restoranu se služe vrhunska jela nacionalne grčke i mediteranske kuhinje dok je kafe bar savršeno mesto za odmor i predah uz omiljenu kafu ili neko drugo piće. U svim hotelskim sobama dostupan je besplatan wifi internet.

O lokaciji

Lociran na samo 150m od predivne plaže nalazi se Thea Hotel Chalkidiki u ponudi Tiara Travela. Centar rizorta Posidi sa odličnim izborom turističkih sadržaja i zabavnih aktivnosti nalazi se na 400m udaljenosti od hotela. Međunarodni aerodrom u Solunu je udaljen 105km od hotela. Na licu mesta postoji mogućnost korišćenja besplatnog javnog parkinga za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga