The Golden Coast Beach HotelKipar/ Famagusta/ Protaras

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

The Golden Coast Beach Hotel u ponudi Tiara Travela je jedan od najomiljenijih hotela u Protarasu i nalazi se na samo nekoliko koraka od prelepe peščane plaže sa mekim i finim peskom. Savršeno je mesto za opuštanje i uživanje a nudi neverovatan pogled na plave tirkizne vode Sredozmenog mora. Ima savršenu lokaciju na obali mora i sastoji se od velikog broja različitih tipova smeštajnih jedinica koje su komforno i udobno opremljene. Poseduje širok spektar sadržaja i zabavnih aktivnosti u kojima će uživati porodice sa decom, parovi i grupe prijatelja i koje garantuju nezaboravan i odmor na Kipru koji će se večno pamtiti. 

O tipovima soba

Veliki brok smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i The Goldenc Coast Beach Hotela. Standardna soba pogled more, delimičan pogled more ili pogled kopno ima 25m2 i poseduje francuski ležaje ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Kids Suite je veličine 25m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i krevete na sprat za decu. Superior soba pogled more, sa đakuzijem ili pogled kopno u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Ima 28m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Superior Kids Suite je veličine 28m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i krevete na sprat za decu. Namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe i dvoje dece. Grand Suite ima 42m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Soba prilagođena osobama sa invaliditetom u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Ima 28m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Okružene prelepom baštom nalazi se veliki bazen na otvorenom u kome se mogu relaksirati gosti The Golden Coast Beach Hotela i agencije Tiara Travela. Pored glavnog bazena se nalazi i dečiji bazen koji ima i manje tobogane. Osim bazena, najmlađim gostima su na raspolaganju i posebno kreirani dečiji meni, igralište na otvorenom i mini klub sa brojnim zabavnim aktivnostima. Spa centar poseduje odličan izbor opuštajućih i relaksirajućih usluga kao što su zatvoreni bazen sa đakuzijem, sauna, parno kupatilo, masaže, tretmani za negu lica i tela. Za one koji vole da ostanu u formi i kondiciji i tokom leta i koji vole sportske aktivnosti obezbeđeni su teretana u okviru Spa centra, teniski teren, teren za fudbal, sportovi na vodi, streljaštvo, boćanje, bilijar, stoni tenis, vaterpolo, pikado, badminton. Nedavno renoviran glavni restoran služi vrhunski izbor jela mediteranske i evropske kuhinje a poseduje i predivnu sunčanu terasu. Sa prelepim pogledom na more i izvrsnom grčkom i kiparskom kuhinjom, Mediteranski restoran je omiljeno mesto gostiju dok je posebno pogodan italijanski restoran sa širokim izborom italijanskih specijaliteta. Odmah pored plaže se nalaze dva bara koja su idealno mesto za opuštanje i uživanje uz omiljeni koktel ili hladno piće. Bar pored bazena je savršeno mesto za lenjo odmaranje uz šareni koktel u ruci ili neko drugo alkoholno ili bezalkoholno piće. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

The Golden Coast Beach Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi u turističkoj oblasti rizorta Protaras i okružen je zlatnim peščanim plažama i stenovitim liticama. Smešten je na samoj obali mora dok je se na samo 400m od hotela nalaze restorani, kafići, barovi, prodavnice, taverne. Pet minuta vožnje od hotela nalaze se centar grada Paralimni i i glavna ulica rizorta Protaras dok je popularno letovalište Ayia Napa udaljeno oko 10-ak minuta vožnje. Međunarodni aerodrom Larnaka je udaljen 35 minuta vožnje automobilom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga