Aquaworld Resort BudapestMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Aquaworld Resort Budapest u ponudi Tiara Travela je vrhunski porodični i wellness hotel koji se nalazi u severnom delu grada Budimpešte i na kratkoj je udaljenosti od samog centra grada. Direktno je povezan sa jednim od najvećih tematskih vodenih parkova u Evropi koji nudi neverovatan izbor zabavnih vodenih sadržaja namenjenih gostima svih generacija. Sastoji se od velikog broja različitih tipova smeštajnih jedinica koje su izutetno opremljene i odlikuju se modernim dizajnom. Ovaj fantastičan kompleks poseduje sadržaje i zabavne aktivnosti koje će oduševiti kako odrasle tako i najmlađe goste. 

O tipovima soba

Veliki broj rarličitih tipova smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima hotela Aquaworld Resort Budapest i agencije Tiara Travel. Standardna soba ima 25-29m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja za dete do sedam godina. Može da ugosti maksimalno dve odrasle osobe i jedno dete. Superior soba je veličine 25-29m2 i namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta do sedam godina. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Junior suite u ponudi Tiara Travela se sastoji od francuskog ili odvojenih ležaja i sofe na razvlačenje. Ima 43m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Suite je veličine 53m2 i poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i spavaću sobu sa francuskim ili odovjenim ležajima. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Dvosoban apartman ima 50-56m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Sastoji se od dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Trosoban apartman u ponudi Tiara Travela poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima u njima i dnevnu sobu sa kuhinjom i sofom na razvlačenje. Ima 90-95m2 i namenjen je za smeštaj do šest odraslih osoba. Porodična soba je veličine 25-29m2 i sastoji se od dve sobe povezane vratima sa francuskim ili odvojenim ležajima u njima. Maksimalan broj osoba je četiri odrasle osobe. Predsednički suite ima 79m2 i namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe. Poseduje dnevnu sobu sa nameštajem za sedenje i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima. Soba za invalide u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Ima 43m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Izuzetan Spa centar u okviru Aquaworld Resort Budapest u ponudi Tiara Travela se prostire na tri nivoa i odlikuje se istočno-orijentalnom tematikom. Nudi oldičan izbor tretmana i procedura za opuštanje i relaksaciju kao što su bazeni za plivanje i rekreaciju, egzotične kupke, parna kupatila, jedinstveni svet sauna, kozmetičke i tretmane za negu lica i tela, masaže, solarijm, fizerski salon. Posebnu pogodnost predstavlja svet sauna koji se sastoji od većeg broja sauna različite namene koje služe za izbacivanje štetnih materija iz organizma i potpunu revitalizaciju tela. Za one koji vole sport obezbeđeni su odlično opremljena teretana sa personalnim treninzima, dva terena za skvoš, teniski teren. Neverovatni vodeni svet iz raja, Aquaworild, gostima Tiara Travela nudi fenomalan izbor vodenih zabavnih aktivnosti poput unutrašnjeg i bazena na otvorenom, bazena sa talasima, bazena u zatvorenom i na otvorenom za decu, bazena za plivanje, bazena za opuštanje i hidromasažne kade. Poptunu sliku vodenog raja pruža 11 tobogana koji su različitih namena i veličina i predstavljaju neverovatnu zabavu za celu porodicu. U okviru Aquawolrd-a se nalazi i poseban svet sauna koji obuhvata finsku, infracrvenu i bio saunu, parne kabine, slanu sobu, tepidarijum. Tri restorana i tri bara su na raspolaganju gostima Tiara Travela koji odsedaju u hotelu Aquaworld Resort Budapest. Posebnu zanimljivost predstavlja gaming bar za decu 8-14 godina koji poseduje bilijar, stoni fudbal, pikado, vazdušni hokej, retro mašine sa igricama i Xbox igre. Za najmlađe goste je obezbeđen i fenomenalan dečiji klub sa velikim brojem zabavnih igara i aktivnosti. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Smešten u severnom delu Budimpešte i direktno povezan sa vodenim parkom Aquaworld nalazi se hotel Aquaworild Resort Budapest u ponudi Tiara Travela. Centar grada je lako dostupan nakon desetak minuta vožnje automobilom. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog javnog parkinga na licu mesta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga