Dukley Hotel & ResortCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Dukley Hotel & Resort u ponuid Tiara Travela predstavlja pravi dragulj budvanske rivijere i smešten je u popularnoj turističkoj destinaciji gradu Budva. Smešten je na mesti gde se predivna zelena šuma čempresa spaja sa azurno plavom bojom mora i nudi neverovatan pogled na kristalno čisto plavo more Jadrana. Ima idelanu lokaciju jer je sa jedne strane okružen impozantnim cenogorskim planinama a sa druge strane izlazi na more. Odiše posebnim šarmom i luksuzom i odlikuje se maksimalnom privatnošću. Glavni cilj hotela Dukley & Resort u ponudi Tiara Travela jeste samo jedno-kompletan odmor za dušu.

O tipovima soba

Gostima turističke agencije Tiara Travela i Dukley Hotel & Resort su na raspolaganju neverovatan izbor smeštajnih jedinica. Comfort soba ima 37m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Deluxe soba je veličine 29m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Club soba u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu za sedenje. Ima 58m2 i maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Superior soba je veličine 26-29m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaja. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Jednosobna rezidencija ima 80m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Dvosobna rezidencija u ponudi Tiara Travela poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Ima 110m2 i može da ugosti četiri odrasle osobe i jedno dete. Trosobna rezidencija je veličine 180m2 i sastoji se od tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Može da primi do šest odraslih osoba i jedno dete. Četvorosbna rezidencija ima 270m2 i namenjena je za smeštaj do osam odraslih osoba i jednog deteta. Poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i četiri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Dvosoban Penthouse u ponudi Tiara Travela poseduju dva sprata gde se nalaze dve spavaće sobe sa francuskim ili odovjenim leđajima, dnevna soba sa kuhinjom i sofom na razvlačenje i đakuzi. Ima 300-500m2 i može da ugosti četiri odrasle osobe i jedno dete. Trosobni Penthouse ima 300-500m2 i sastoji se od dva sprata gde se nalaze dnevna soba sa sofom na razvlačenje i kuhinja i tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Može da primi do šest odraslih osoba i jedno dete. Četvorosbni Penthouse ima 300-500m2 i može da primi do osam odraslih osoba i jedno dete. Poseduje četir spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa kuhinjom i sofom na razvlačenje.

O aktivnostima i zabavi

U Wellness i Spa centru Dukley Hotel & Resort u ponudi Tiara Travela se nudi niz usluga za opuštanje i relaksaciju i centra predstavlja pravu oazu mira i spokoja. Gosti mogu besplatno koristiti usluge mini bazena, turskog kupatila, finske saune i teretane dok su na raspolaganju još i usluge masaže i tretmana za negu lica i tela koje se posebno doplaćuju. Za one koji vole da uživaju u vrhunskoj gastronomiji obezbeđeni su sedam restorana koji služe specijalitete iz celog sveta. Najpopularnije msto za okupljanje jeste prelep bazen na otvorenom sa svojim bar restoranom dok najmlađi gosti imaju posebno odvojenu dečiju igraonicu. U svim sobama hotela dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Smešten na samo 200m udaljenosti od prelepe plaže nalazi se Dukley Hotel & Resort u ponudi Tiara Travela. Centar grada Budva i njevoi brojni sadržaji i zabavne aktivnosti kao i atrakcije su udaljeni 2km od hotela. Međunarodni aerodrom Tivat je udaljen 20km od smeštajnog objekta. U blizini postoji privatni parking koji je besplatan. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga