Iberostar Slavija HotelCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Iberostar Slavija Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na idelanoj lokaciji u gradu Budva i na kratkoj je pešačkoj udaljenosti od jedne od najboljih plaža na crnogorskom primorju. Kategorizovan sa 5*, izgrađen je 2019 godine i nudi spektakularne pogled na plavo more Jadrana. Sastoji se od velikog broja različitih tipova smeštajnih jedinica koje su moderno i luksuzno opremljene. U svom sastavu poseduje odličan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koje će oduševiti kako odrasle tako i najmlađe goste. 

O tipovima soba

Sledeći različiti tipovi smeštajnih jedinica su na raspolaganju gostima turističke agencije Tiara Travel i Iberostar Slavija Hotela. Standardna soba pogled more, delimičan pogled more ili pogled grad ima 29-32m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Može da ugosti dve odrase osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Premium soba je veličine 29-38m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Superior soba u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Ima 38-41m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Deluxe porodična soba pogled more, delimičan pogled more ili pogled grad je veličine 69m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i fotelje na razvlačenje i dnevne sobe sofom na razvlačenje. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe i troje dece ili tri odrasle osobe i dvoje dece. Junior suite pogled more, delimičan pogled more ili pogled grad ima 48-53m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i otvorenu dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Suite u ponudi Tiara Travela se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i otvorene dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Ima 55m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Na krovu hotela Iberostar Slavija u ponudi Tiara Travela nalazi se predivan bazen sa spektakularnim pogledom na more i grad i bar gde se gosti mogu osvežiti posle plivanja. Nakon dana provedenog na plaži ili pored bazena gosti se mogu opustiti u Spa centru kroz omiljeni masažu, toplu saunu, tretmane za negu lica i tela ili u turskom parnom kupatilu. Osim plivanja u bazenu ili kroz sportove na vodi, za one koji žele da održavaju formu i kondiciju i tokom odmora obezbeđena je lepo opremljena teretana. U hotelskom restoranu se služe jela nacionalne crnogorske i internacionalne kuhinje a nekoliko puta nedeljno se održavaju i tematske večeri. Lobby bar je najmirnije mesto u hotelu Iberostar Slavija gde se nude omiljena puća tokom celog dana. Besplatan wifi internet je dostupan u celom hotelu. 

O lokaciji

Iberostar Slavija Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na 250m udaljenosti od prelepe i poznate Slovenske plaže dok je popularna plaža Mogren udaljena 2km. Centar Satrog grad i velikog broja atrakcija, sadržaja za turiste i zabavnih aktivnosti za goste svih generacija je udaljen 1,5km. Međunarodni aerodrom u Tivtu je na 20km udaljenosti. U okviru smeštajnog objekta postoji privatan parking koji ne doplaćuje. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga