Butua ResidenceCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Smešten na samo par koraka udaljenosti od najbliže plaže i na kratkoj pešačkoj udaljenosti od popularnog Starog grada Budve i njegove marine za jahte nalazi se Butua Residence hotel u ponudi Tiara Travela. Ima izuzetnu lokaciju i odlikuje se prostranim i elegantnim enterijerom. Iz svojih lepo uređenih i udobnih soba nudi prelep panoramski pogled na Budvansku rivijeru i Stari grad. 

O tipovima soba

Gostima turističke agencije Tiara Travel i hotela Butua Residence na raspolaganju su sledeći tipovi smeštajnih jedinica. Standardna soba ima 25-30m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. trokrevetna soba je veličine 28m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Standardni apartman u ponudi Tiara Travela se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Ima 44m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Comfort apartman je veličine 69m2 i poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Može da ugosti četiri odrasle osobe i dvoje dece ili pet odraslih osoba. Lux apartman ima 69m2 i može da primi četiri odrasle osobe i dvoje dece ili šest odraslih osoba. Poseduje dnevnu sobu sa kuhinjom i sofom na razvlačenje i dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima.

O aktivnostima i zabavi

Blizina plaže donosi veliko broj mogućnosti za bavljenje sportovima na vodi gostima Tiara Travela koji odsedaju u hotelu Butua Residence. U lepo uređenom hotelskom restoranu služe se izvrna jela domaće nacionalne kuhinje dok je terasa idealno mesto za večernja uživanja uz prijatnu atmosferu i omiljeno piće. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Najbliža plaža, Ričardova glava, je udaljena samo 30m od hotela Butua Residence koji je u ponudi Tiara Travela. Popularna marina za jahte je na 60m udaljenosti dok se u neposrednoj blizini nalazi Stari grad kao nezaobilazna atrakcija i mesto za izlazak uveče. Glavna autobuska stanica je udaljena 1,3km od hotela dok je međunarodni aerodrom u Tivtu na 20km udaljenosti. U okviu objekta postoji mogućnost korišćenja privatnog parkinga ali on se doplaćuje. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga