Fontana Hotel & GastronomyCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Udaljen na samo par koraka od plavog mora Jadrana i na kratkoj pešačkoj udaljenosti od centra grada Budva i njenih brojnih atrakcija nalazi se Fontana Hotel & Gastronomy u ponudi Tiara Travela. Otvoren je tokom cele godine i idealan je izbor bilo da se radi o polovnim ili turističkim putovanjima. Poznat je po prijatnoj domaćinskoj atmosferi, savršenoj lokaciji i izuzetnom ambijentu. Predstavlja fenomenalan miks mora, zabave i fantastične lokalne hrane. Svojim gostima nudi odličan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koje garantuju potpuno miran i opušten odmor.

O tipovima soba

Turistička agencija Tiara Travela i hotel Fontana Hotel & Gastronomy svojim gostima stavljaju na raspolaganje sledeće tipove smeštajnih jedinica. Deluxe soba delimičan pogled more ili grad ima 35m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Apartman pogled more ili grad je veličine 47m2 i može da prmi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima.

O aktivnostima i zabavi

Glavni restoran hotela Fontana Hotel & Gastronomy u ponudi Tiara Travela je poznat kao jedan od najboljih u Budvi i ima prelepu terasu sa pogledom na more. Posle renoviranja je zadržao svoj mediteranski sjaj i u njemu se služe vrhunska jela lokalne i mediteranske kuhinje. Pored restorana se nalazi aperitiv bar koji je idealno mesto za prvu jutanju kafu, popodnevno piće ili konzumaciju vina posle večere. Za one koji žele intimniju atmosferu preporučuje se Vinski bar sa odličnom ponudom lokalnih i svetskih vina. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Fontana Hotel & Gastronomy u ponudi Tiara Travela se nalazi na samo 10m udaljenosti od obale Jadrana a u blizini se nalazi i veliki broj drugih predivnih peščanih plaža. Centar Starog grada je udaljen samo 100m od hotela i nudi veliki broj tradicionalnih restorana, taverni, kafića, klubova, barova, zabavnih aktivnosti. Međunarodni aerodrom u Tivtu je udaljen 22km od smeštajnog objekta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga