Hotel Fagus by AyconCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Fagus by Aycon ima restoran koji poslužuje lokalnu i evropsku kuhinju. Restoran je otvoren tokom čitavog dana kao a la carte restoran. Gosti takođe mogu da koriste i hotelski bar gde se mogu osvežiti omiljenim pićem. Na krovu hotela se nalazi impresivan otvoreni bazen s pogledom na more. Na istom, 7. spratu , pored bazena, nalaze se i sauna i tursko kupatilo. Na teritoriji celog hotela dostupna je WI-FI internet. Parking je dostupan u blizini hotela(rezervacija nije potrebna) cijena je 25 EUR po danu. Za slobodno kretanje po gradu, hotel nudi transfer za vas. Pogodno za goste sa invaliditetom: lift im pomaže da dođu do najviših spratova. Gostima hotela na raspolaganju su i druge usluge. Na primer, vešernica, hemijsko čišćenje i sef. Osoblje hotela govori engleski.

O tipovima soba

Sobe hotela Fagus koje su u ponudi Tiare Travel su moderno opremljene, elegantne, diskretne i udobne. Sve smjestajne jedinice su klimatizovane, opremljene mini barom, sefom, flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima, električnim čajnikom i povezani bežičnim internetom. Kupatilo ima tuš kabinu, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, peškire i papuče. Mala dvokrevetna soba ima površinu od 18m2, ima bračni ležaj, namenjena je smeštaju za dve osobe i pruža pogled na grad. Standardna dvokrevetna soba je veličine  je 29m2 a tip ležaja u sobama je bračni krevet i smešta dve osobe. Superior dvokrevetna soba je površine 29m2, takođe ima bračni ležaj i može da ugosti 2 osobe. Superior apartman je površine 35m2, a tip ležaja u apartmanima je King size krevet dimenzija 180x200 i sofa na razvlačenje za dve odrasle osobe, dimenzije 160x200. Postoji fizički odvojen kutak za spavanje i dnevni boravak. Pored navedenoh smeštajnih kapaciteta, Tiare Tarvel nudi i Superior apartman sa pogledom na more. Istih je sadržaja kao i superior apartman bez pogleda na more. Junior apartman, površine 35m2 je sa  bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje za dve odrasle osobe u posebnom kutku za spavanje.

O aktivnostima i zabavi

Gosti turističke agencije Tiara Travel mogu uživati i zabavljati se na krovu hotela gde se nalazi bazen sa kog se pruža neverovatan pogled na more. Dodatno opuštanje je spa centru koji je u blizini bazena na istom spratu i gde se nalazi sauna i tursko kupatilo. Na plaži su za aktivnost dostupni mnogobrojni sportovi na vodi. Dobro je poznato da je Budva zaštitni znak noćnog života, tako da gosti Tiare Travel mogu doživeti nezavoravne trenutke u nekoj od diskoteka ili barova. Tiara Travel gostima koji vole aktivniji odmor preporučuje obilazak Budve i Starog grada u Budvi koji je smešten na kamenitom poluostrvu, na južnom kraju budvanskog prostora. Grad je okružen odbrambenim kamenim zidovima, utvrde Budve tipične su za srednjevjekovne zidane gradove na Jadranu,sa kulama, udubljenjima, utvrđenim gradskim vratima i citadelom.
 

Lokacija  

Hotel Fagus smešten u srcu Budve - između starog grada i Slovenske plaže - najpoznatije plaže u Crnoj Gori. Od Slovenske plaže udaljen je 200m. Potrebno je 18-ak minuta hoda od plaže Mogren. Hotel je na 366 metara od TQ-Plaza,blizu diskoteke Trokadero Budva. Autobuska stanica udaljena je 0,4km od hotela, dok je aerodrom u Tivtu udaljen 16km. U blizini hotela nalaze se restorani, tržni centar, samoposluga i, pre svega, plaža sa šetalištem, barovima i poznatim klubovima.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga