Hotel Slovenska PlažaCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Slovenska Plaža nalazi se u autentičnom mediteranskom okruženju i predstavlja jedan od najstarijih objekata u Budvi. Karakterističan je po romantičnom izgledu - kosi krovovi , simetričan dizajn, balkoni na otvorenom i terase koje zadivljuju goste. Hotel Slovesnka plaža gostima Tiare Travel nudi različite sadržaje i mogućnosti. Opcija je mnogo. Možete svratiti do bara. Probajte domaću kuhinju i odmorite se u restoranu. Pripremite se za zabavan i uzbudljiv odmor! Možete da se počastite vodenim procedurama jer postoji otvoreni bazen. Da biste rezervisali ekskurziju, konsultujte se na pultu za turističku pomoć u hotelu. Gostima su na raspolaganju i bankomat, WI-Fi internet, iznajmljivanje automobila i konsijerž.

O tipovima soba

Za smeštaj u hotelu Slovenska plaza, turistička agencija Tiara Travel nudi 522 smještajne jedinice od kojih ima 414 soba i 108 apartmana, a njih 323 imaju svoje terase. Sve sobe i apartmani imaju klima kupatilo sa tušem, fenom za kosu i kupatilskom kozmetikom. Zatim imaju klima uređaj, mini frižider, sef, telefon, plazma TV i WI-FI internet. U ponudi Tiare travel su standardne sobe koje mogu biti bez balkona ili sa balkonom. Imaju mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Kvadratura sobe cca 21 m² i mogu da ugoste jednu ili dve osobe. Sobe koje su bez balkona imaju pogled na vrt, dok su sobe koje imaju terasu sa mobilijarom sa pogledom na atrijume. Nude se i standradne sobe sa pomoćnim ležajem. Pomoćni ležaj je trosed. Ove sobe posjeduju terasu oivičenu fasadnim zidom. Tiara Travel nudi i apartman sa balkonom,  za porodični ugođaj. Ovi apartmani poseduju dve prostorije, spavaću sobu sa francuskim ležajem i sofom za sedenje (mogućnost razvlačenja), a u drugoj odvojeni kreveti. U okviru apartmana je i terasa sa mobilijarom za sedenje i pogledom na lepo uredjene vrtove resorta. Apartman može da ugosti 4-6 osoba. Pored navadenih kapaciteta, Tiara Travel nudi i studio apartman. To je velika soba sa francuskim ili odvojenim krevetima i garniturom za sedenje. Sofa ima mogućnost razvlačenja. Smeštaj na sofi je za dvoje dece do 12 godina ili jednu odraslu osobu kao treću. Terasa na upit sa doplatom. 

O aktivnostima i zabavi

Pored zabave na bazenu hotela i zabave u baru, Tiara Travel gostima za aktivniji odmor preporučuje uživanje na Slovenskoj plaži. To je jedna od najvećih plaža u Budvi na kojoj možete da uživate u celom nizu zabavnih aktivnosti: dinamičan noćni život, mnoštvo koktel barova, restorana sa različitim kuhinjama i mnoštvo aktivnosti na vodi (kao što su džet-ski, parasejling, bandži, SUP, itd.). Sve to čini Slovensku plažu jednom od "najdinamičnijih" peščanih plaža. Plaža se preporučuje mladima koji traže zabavne dnevne žurke i/ili noćne klubove uz more, ali neki prostori su mirniji i idealni za porodice sa decom. Važno je napomenuti i da su neki djelovi plaže pogodni i za kućne ljubimce. Pored korišćenja uživanja na Slovenskoj plaži, Tiara Travel preporučuje obilazak još neke od najlepših plaža na Jadranu. Mogren 1 i 2 su dve šljunkovite plaže koje su povezane malim pešačkim tunelom. Na plažama možete uživati u popularnim aktivnostima na vodi, sunčati se, uživati u plažnim barovima i pogledu. Plaža 

Lokacija  

Odličan hotel za prijatan odmor pre dugih šetnji gradom. Hotel Slovenska Plaža se nalazi u Budvi. Ovaj hotel se nalazi na 1 km od centra grada. Na pešačkoj udaljenosti od objektaj smešteni su kafići, barovi, restorani prodavnice i supermarket. Možete prošetati i istražiti okolinu hotela — Slovensku plažu, plažu Greco i plažu Bečići. Bečići su udaljeni 4,7 km od Budve, dok je aerodrome u Tivtu udaljen 16km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga