Ibis Budapest Castle Hill HotelMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Ibis castle hill hotel u ponudi Tiara travel agencije, se nalazi u Budimpešti,  glavnom gradu Mađarske na 15 minuta hoda od muzeja, parkova i raznih znamenitosti. Hotel poseduje 150 potpuno renoviranih soba, osobama sa invaliditetom je takođe obezbeđena soba i prilaz do iste. Besplatan wifi u celom objektu i sve sobe su klimatizovane.

O tipovima soba

Hotel Ibis castle hill pruža gostima  agencije Tiara travel na raspolaganje sledeće smeštajne kapacitete. Sweet room sa zaspebnim krevetima površine 20 m², soba sa dva odvojena ležaja, može da primi dve odrasle osobe. Sweet room sa bračnim krevetom površine 20 m², maksimalno može da primi dve odrasle osobe, sa pogledom na grad ili znamenitosti. Apartman sa čajnom kuhinjom površine 31 m², može da primi dve  odrasle osobe, pogled na znamenitosti.

O aktivnostima i zabavi

U hotelu Ibis castle hill se nalazi restoran the Station, koju nudi jela tradicionalne mađarske i internacionalne kuhinje. Ukoliko gosti imaju poseban plan ishrane potrebno je nagovestiti pri dolasku, u ponudi su gluten free obroci, vegetarijanski i veganski. Restoran može da primi 120 gostiju. Ibis castle hill hotel u ponudi Tiara travela raspolaže sa osam sala za konferencije, mitinge, razne proslave, team buildinge. Gosti koji žele aktivniji odmor, u blizini hotela se nalazi staza za trčanje. Hotel ibis castle hill je pet friendly uz doplatu, takođe i parking. 

O lokaciji

Hotel Ibis castle hill u ponudi Tiara travel agencije se nalazi u blizini Budimskog dvorca, Parlamenta, Lančanog mosta koji spaja Budim i Peštu, gosti mogu da krstare Dunavom. Budimpeštu  odlikuje jedinstvena arhitektura i prelepa očuvana zdanja izgrađena duž obale. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 25 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga