Mamaison Hotel Andrassy BudapestMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Gosti hotela Mamaison i agencije Tiara travel nudi klasičan hotel u stilu mađarske secesije, u Andrassy ulici. Hotel se nalaziu blizini centra grada, idealnom delu gde gosti mogu da užvaju I odmore sa svojim porodicama. Oosoblje na recepciji je na raspolaganju 24/7. Dodatna pogodnost hotel je što je u neposrednoj blizini termalne banje Sečenji.

O tipovima soba

Hotel Mamaison u ponudi Tiara travela nudi sledeće smeštajne jedinice. 61 sobe, 7 apartmana, sve smeštajne jedinice usu klimatizovane, besplatan internet u svim prostorijama. Classic room površine površine 18 m²,maksimalno može da primi dve odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj, kupatilo sa tušem za masažu, sef, mini bar (razna gazirana i negazirana pića, grickalice, čokoladice).  Deluxe rooms površine 25-35 m², poseduje francuski ležaj, balkon, kupatilo sa kadom, maksimalno može da primi dve odrasle osobe. Junior suite površine 45 m², poseduje francuski ležaj, veliki balkon, kupatilo sa hidromasažnom kadom, maksimalno može da primi dve odrasle osobe. Ambassador suite površine 70 m², apartman poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevnu sobu sa sofom, terasa sa pogledom na grad, kupatilo sa hidromasažnom kadom, radni sto. Maksimalno može da primi tri pdrasle osobe ili dve odrasle osobe I dvoje dece.Bussines suite površine 70 m², kupatilo sa hidromasažnom kadom, spavaću sobu sa francuskim ležajem i dnevnom sobom, poseduje sto za konferencije, sastanke sa šest stolica, maksimalno može da primi tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Mamaison u ponudi Tiara travela nudi Andrassy garden restoran u kojem se služe tradicionalna mađarska jela, i najukusnija vina a ovim prostora. Doručak se služi na bazi švedskog stola. Ukoliko gosti žele da organizuju proslave, mitinge, eventove, svadbe, kapacitet sale je 80 mesta. Besplatan parking u okviru hotela. Hotel poseduje saunu i  fitness salu, masaža uz doplatu. Pored uživanja u sadržajima hotela, Tiara Travel svojim gostima preporučuje odlazak do banje Sečenji.  To je prva lekovita Banja u Budimpešti, a sagradjena je 1913. godine. Pored relaksirajućeg i zdravstvenog efekta izgrađenog wellness & spa sadržaja, lekovita voda blagotvorno deluje kod gastro tegoba, čira na želudcu, bolesti gornjih disajnih puteva, istrošenih zglobova, upalnih procesa, uroloških komplikacija i problema sa bubrezima.

O lokaciji

 Hotel Mamaison Andrassy se nalazi  na par minuta od najlepše  termalne banje Szechenyi. Budimpeštu  odlikuje jedinstvena arhitektura i prelepa očuvana zdanja izgrađena duž obale. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 14 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga