Mirage Medic HotelMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Mirage medic u ponudi Tiara travela je smešten  u klasičnoj zgradi iz 19. veka u stilu mađarske secesije, u samom centru centru grada. Glavna odlika hotela je što je u neposrednoj blizini banja Sečenji.  Najpoznatija arhitektonska građevina je trg Heroja koji se nalazi pored hotela, u najpoznatijoj Andrasy ulici. Hotel nudi medicinske usluge sa holističkim programima lečenja, po uzoru na tradicionalnu kinesku terapiju.

O tipovima soba

Tiara travel i hotel Mirage Medic svojim gostima stavlja na raspolaganje sledeće smeštajne kapacitete. Standard single room površine 15 m², poseduje francuski ležaj, pogodna za  jednu osobu. Standard double i twin room površine 20-25 m², poseduju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, maksimalno može da primi dve odrasle osobe. Superior double room površine 24-30 m², idealna je za parove, neke superior sobe mogu biti povezane sa drugom sobom  idealna za porodice. Maksimalno može da primi tri odrasle osobe, ili dve odrasle osobe i dvoje dece. Terasa sa pogledom na grad ili trg Heroja. Accessible room površine 24 m² se nalazi  u prizemlju pored recepcije, radi lakšeg pristupa u sobu. Poseduje francuski ležaj, sav sadržaj u sobi je pogodan i olakšan za osobe sa invaliditetom. Mirage suite veoma luksuzan apartman površine 40 m², spavaća soba sa bračnim krevetom i odvojena dnevna soba sa sofom na razvlačenje kao pomoćni ležaj. Terasa sa pogledom na trg Heroja, i druge znamenitosti u okruženju. Za kompletan odmor u hotelu Mirage Medic za relaksaciju tokom boravka u bilo koje doba dana/noći gosti mogu da se opuste na terasi na kojoj se nalazi  hidromasažnom kadom/jacuzzijem. Maksimalno može da primi 4 osobe, dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Sve sobe su klimatizovane, besplatan wifi u okviru celog hotela.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Miirage Medic se nalazi blizu banje Sečenji, tako da gostima Tiare Travel pruža mogućnost uživanja u termalnim vodama i banjskom lečilištu. Gosti Tiare Travel mogu se kupati na nakom od 18 bazena sa lekovitom priridnom toplom izvorskom vodom. Ostali termalni spa sadržaji banje Sečenji u Mađarskoj uključuju saune, parne sobe, akva fitnes, hidromasažne kade, mlaznice, sunčališta, terapije masaže, tretmane lica itd.

O lokaciji

Hotel Mirage Medic  u ponudi Tiara travel agencije se nalazi u centru Budimpešte, par minuta hoda od Budimnskog dvorca, parlamenta, muzeja, raznih parkova, šoping centra. Termalna banja Sečenji u Budimpešti nalazi se na 750m od hotela Mirage Medic. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 14 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga