City Hotel BudapestMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Gostima Tiare Travel na usluzi su recepcija i lobi bar 24 sata dnevni. Pored restorana koji poslužuje kontinentalni doručak, hotel ima i bar. Tu je i prostrana terasa na otvorenom, poslovni centar, prostori za događaje, biblioteka i dečija igraonica. Nudi besplatan internet u celom hotelu. Poseduje i privatni parking koji se doplaćuje i  stanicu za punjenje elektičnih automobila. Dodatne usluge koje hotel nudi svojim gostima: pranje veša, hemijsko čišćenje, peglanje, iznajmljivanje automobila, sef i konsijerž. Osoblje hotela govori engleski, italijanski, nemački i francuski. Hotel dozvoljava boravak kućnim ljubimcima.

O tipovima soba

Sobe koje Tiara travel ima u ponudi u hotelu City Budapest uređene su u toplim bojama i sadrže TV sa ravnim ekranom, radni sto i sopstveno kupatilo. Raspoređene su na 6 spratova do kojih se stiže liftom. Tiara Travel nudi Standard double or twin room, dvokrevetne sobe koje mogu biti sa bračnim ležajem ili sa dva odvojena ležaja. U ponudi su i Comfort double room,  dvokrevetne sobe sa besplatnim toaletnim priborom koje imaju sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Dvokrevetne sobe imaju privatni ulaz, zvučno izolovane zidove, mini bar, garderober, kao i TV ravnog ekrana sa satelitskim kanalima. Jedinice imaju 1 krevet.

O aktivnostima i zabavi

Pored zabave i uživanja u sadržajima koje hotel poseduje, gosti Tiare Travel za dnevne aktivnosti mogu obići sve znamenitosti grada. Pored posete svim kulturno istorijskim spomenicima, kao i velelepnim zgradama, Tiara Tarvel preporučuje odlazak i u podvodni akvarijum ili na brdo Ciatadela kao i vožnju Dunavom u večernim časovima.
 

Lokacija

City Hotel Budapest nalazi se na 400 metara od Opere i na 5 minuta hoda od stanice metroa Oktogon. Hotel se nalazi nekoliko minuta od centra grada. Možete prošetati i istražiti okolinu hotela. U blizini je i bazilika Svetog Stefana.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga