ACHAT Hotel BudapestMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Pored restorana, hotel Achat u svom sastavu ima i bar gde gosti ćaskajući mogu uživati u piću. Poseduje salu za sastanke i teretanu. Besplatan parking je obezbeđen gostima Tiare Travel. U celom hotelu je dostupan Wi-Fi internet. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

O tipovima soba

Tiara Travel nudi 134 smeštajne jedinice. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tušem i fenom za kosu, telefon, TV, sef, besplatan WI-FI, mini bar. U ponudi agencije su Superior Room, sobe namenjene smeštaju za dve osobe koje imaju bračni ležaj. Nude se i Business room, sobe koje su takođe namenjene smeštaju za dve osobe. Mogu biti sa bračnim ležajem ili s adva odvojena kreveta. Tiara Travel nudi i Maisonette Suites, mezonete koje se sastoje iz dva nivoa. U donjem nivou nalazi se deo za sedenje dok je na gornjem nivou bračni ležaj.

O aktivnostima i zabavi

Pored zabave u hotelu, Tiara Tarvel gostima smeštenim u Achat hotelu Budpest, preporučuje obilazak grada i svih znamenitosti koje pruža. Žičara će vas odvesti do starog grada Budima koji se nalazi na brdu zamka, gde je Istorijski muzej izložen život tokom rimskog perioda. Šetnja uz brdo zamka, sa njegovom istorijskom četvrti zamka i veličanstvenim zamkom, gotovo je obavezna.

Lokacija

Hotel ACHAT Budapest se nalazi u Budimpešti. Ovaj hotel se nalazi na 5 km od centra grada. U okolini hotela nalaze se znamenitosti do kojih se gosti mogu prošetati. Tu su stadion Puškaš Ferenc, Gradski park i termalno kupatilo Sečenji. Od Beograda je na udaljenosti od 374km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga