Pirin Golf Holiday ApartmentsBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Pirin Golf Holiday Apartments je deo kompleksa Pirin Golf i nalazi se u blizini popularnih bugarskih destinacija Bansko i Razlog. Ovaj apartmanski kompleks je smešten u pet različitih zgrada i sastoji se od studia, spa studia, jednosobnog i dvosobnog apartmana koji su opremljeni svim potrebnim sadržajima za jedan komforan i udoban boravak. Gostima apartmanskog kompleksa na raspolaganju su brojni sadržaji i zabavne aktivnosti u okviru Pirin Golf Spa koje im garantuju maksimalno opušten i nezaboravan odmor. Svaki detalj apartmana je pažljivo osmišljen i ima moderan izgled a okružen je neverovatnim zelenim šumama borova.

O tipovima soba

Sledeći tipovi smeštajnih jedinica su na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Pirin Golf Holiday Apartments. Studio je veličine 35m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje, sofu na razvlačenje i kuhinju. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. SPA Studio ima 40m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Sastoji se od donjeg sprata gde se nalaze dnevna soba sa sofom na razvlačenje i kuhinja i gornjeg sprata gde se nalazi spavaća soba sa francuskim ili odvojenim ležajima. Jednosoban apartman u ponudi Tiara Travela se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa kuhinjom i sofama na razvlačenje. Ima 60m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Dvosoban apartman je veličine 85m2 i poseduje donji sprat gde se nalaze dnevna soba sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i gornji sprat gde se nalaze dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Namenjen je za smeštaj četiri odrasle osobe i dvoje dece ili pet odraslih osoba. Trosoban apartman ima 100m2 i maksimalan broj osoba u njemu je šest odraslih osoba i jedno dete. Poseduje tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. SPA Trosoban apartman u ponudi Tiara Travela se sastoji od tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa nameštajem za sedenje i kuhinjom. Ima 207 m2 i namenjen je za smeštaj šest odraslih osoba. 

O aktivnostima i zabavi

Gosti Tiara Travela koji odsedaju u Pirin Golf Holiday Apartments mogu da koriste brojen sadržaje i aktivnosti čitavog kompleksa Pirin Golf. Posebno je poznat po fantastičnim golf terenima koji spadaju među najbolje u Evropia pored teretna obezbeđeni su i akademija golfa, kursevi golfa, posebni paketi za ljubitelje golfa. Onima koji više traže da se opuste i maksimalno relaksiraju nudi se fantastičan Wellness centar koji se prostire na 5500m2 i poseduje usluge sedam bazena na otvorenom, jednog bazena u zatvorenom, finske i infracrvene saune, ledenih tuševa, parnig kupatila, relax zone, masaža, tretmana za negu lica i tela. Ljubiteljima sporta su omogućene brojen aktivnosti poput terena za tenis, fudbalskog, košarkaškog i odbojkaškog terena, bilijara, pikada, stonog tenisa, stonog fudbala, vazdušnog hokeja kao i odlično opremljene teretane. Najmlađim gostima su na raspolaganju posebni sadržaji namenjeni samo njima kao što su sedam dečijih igrališta na otvorenom, mini klub u zatvorenom, bisokop za decu, društebe igre, radionica sa zabavnih aktivnostima. U okviru kompleksa Pirin golf postoji veliki izbor vrhunskih restorana, od glavnog hotelskog restorana, azisjkog, italijanskog, grčkog, grill restorana sa prelepom terasom, restorana sa samo alpskim ukusima, restorana sa evropskim specijalitetima do tradicionalne taverne koja služi izuzetne bugarske a la carte specijalitete. U čitavom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Pirin Golf Holiday Apartments u ponudi Tiara Travela se nalazi na 6km udaljenosti od predivne zimske destinacije Bansko i njegove žičare koja vodi do ski staza. Razlog je udaljen takođe oko 6km od smeštajnog objekta dok se u blizini nalaze restorani, kafići, barovi, prodavnice. Na licu mesta postoji mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga namenjenog gostima koji dolaze sopstvenim prevozom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga