Hotel MediterranMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Mediterran koji je smešten u blizini termalne banje Gelert u svom sastavu ima restoran koji poslužuje doručak na bazi švedskog stola, bar za piće i lobi sa širokim televizorom ravnog ekrana sa 100 kanala na nekoliko jezika. Može se pohvaliti terasom i sopstvenim vrtom sa tipičnom mediteranskom vegetacijom. Gostima Tiare Travel nudi bespalatn WI-Fi internet u celom objektu, Pored toga pooseduje i PC prostor za goste za besplatnim internetom i i mogućnošću štampanja. Ima sigurnu podzemnu garažu kao i parking ispred i pored zgrade hotela. U sklopu objketa nalazi se i sala za konferenecije kapaciteta za 50 osoba koja je direktno povezana sa našom unutrašnjom restoranskom salom koja može da primi dodatnih 35 osoba. Hotel Mediterran nudi usluge transfer aod i do aerodroma, usluge pranja, hemisjksog čišćenja i peglanja veša kao i usluge faksa i fotokopiranja.

O tipovima soba

U ponudi Tiare Travel za smeštaj u hotelu Mediterran nalaze se standardne sobe. Površine su 20m2 i nemenjene su smeštaju za dve osobe. Mogu da budu sa bračnim krevetom ili sa dva odvojena kreveta. Pored standardnih soba u ponudi Tiare Travel su i trokrevtne sobe. Površine su 24m2 i mogu da budu sa tri odvojena kreveta ili sa bračnim krevetom i jednim ležajem. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo od kojih je 36 sa kadom i 4 sa tušem. 100% soba je za nepušače. Dostupne su povezane sobe za porodice i sobe sa balkonom. Sve smeštajne jedinice imaju klima uređaj, Wi-Fi internet, televiziju, sef, mini bar. 

O aktivnostima i zabavi

U sklopu hotela Mediterran nalazi se đakuzi kada i sauna koju gosti Tiare Travel mogu da koriste za zabavu i uživanje. Sa ogromnom lepezom lokacija, muzeja, kao i ulica, trgova, restorana, kafića i prodavnica sa jedinstvenom atmosferom, Budimski zamak i ceo okrug zamkova su među najpoznatijim i najposećenijim turističkim atrakcijama Budimpešte. Udaljenost od hotela Mediterran je 2 km. 8 minuta taksijem, 20 minuta javnim prevozom ili 30 minuta peške. Tiara Travel gostima preporučuje odlazak i do termalne banje Gelert koja se nalazi u neposrednoj blizini a koja omogućavanja kupanje u 12 bazena, 2 na otvorenom i 1 u zatvorenom. 

O lokaciji

Hotel Mediterran smešten u Budimpešti, analzi se na 100m od tramvajske stanice i 100m od autobuske stanice. Od centra Budimpešte udalje je 4,3km. Na pešačkoj udaljenosti od hotela nalaze se prodavnice i restorani,  termalno kupatilo Gellert of hotela Mediterran udaljeno je 2,8km. Hotel Meditterran od granice Horgoš je na udaljenosti od 182km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga