Hotel WowCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Wow pored 24-časovne recepcije gde osoblje govori engleski i ruski poseduje restoran kapaciteta 80 mesta u kom se poslužuje kontinentalni doručak ili doručak na bazi švedskog stola. Pored restorana gosti Tiare Travel mogu uživati u Caffe baru Wow koji pored vina nudi i razne vrste domaćih alkoholnih i bezlakoholnih pića, razne koktele i kafu. Hotel WoW se može pohvaliti i Lounge barom koji je smešten u poslovno-šoping centru TQ Plaza. Gosti mogu rezervisati parking mesto u garaži hotela po pristupačnim cenama. Za potrebe gostiju hotel organizuje transfere od/do aerodroma. Hotel je pet frendly. 

O tipovima soba

Sve smeštajne jedinice kojih ima 30, a koje Tiara Travel ima u ponudi za smeštaj u hotelu WOW imaju prostor za sedenje, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom i tušem. Pojedine jedinice sadrže kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom. Smeštajne jedinice su takođe opremljene klima-uređajem i radnim stolom. Tiara Travel u ponudi ima jednosoban apartman koji predstavlja jednososbne stanove površine 45-65m2. Namenjeni su smeštaju za tri osobe. Apartman sa odvojenom spavaćom sobom sadrži: WIFI, smart TV, podesivu klimu, direktnu telefonsku liniju, minibar i sef.Gosti imaju pristup dnevnom boravku sa čajnom kuhinjom, smart TV-om i balkonom sa pogledom. na more ili u grad. Kupatilo je opremljeno tušem, luksuznim toaletnim priborom i fenom za kosu. Pored jednosobnog apartmana, Tiara Travel u svojo ponudi ima i Standardni studio apartman. Površine 45m2, studio sadrži: WIFI, smart TV, podesivu klimu, direktnu telefonsku liniju, minibar i sef. Gostima su na raspolaganju čajna kuhinja, mali radni sto, ormar kao i bračni ležaj i ugaona garnitura za udoban dnevni boravak. Još jedna od smeštajnih jedinica koja je u ponudi Tiare Travel je lux trokrevetni apartman sa đakuzijem. Predstavlja trosoban stan sa đakuzijem koji se nalazi na 12. spratu hotela. Ima dnevni boravak, čajnu kuhinju, tri spavaće sobe, 2 kupatila i otvorenu terasu sa đakuzijem. Ovaj luksuzno namešten apartman je pogodan za 6 osoba. Površine je 128m2.

O aktivnostima i zabavi

Kako je lokacija hotela Wow u Budvi, tako gosti Tiare Travel za dnevne aktivnosti, zabavu imaju pregršt mogućnosti. Tokom dana na plaži nude se mnogobroni sportovi na vodi koji su namenjeni kako odraslima tako i deci. Ljubitelji šopinga neće ostati imuni na tržne centre i mnogobrojne prodavnice na šetalištu. Budva zadovoljava potrebe svih starosnih granica, posebno se ističe po noćnom provodu gde mladi gosti Tiare Travel mogu imati zabavu u nekom od klubova i deskoteka do ranih jutarnjih sati. Za ljubitelje aktivnog odmora Tiara Travel preporučuje obilaza Budvankse rivijere i posetu nekim od najleših plaža Crne Gore..

O lokaciji

Hotel Wow koji je u ponudi turističke agencije Tiara Travel smešten e u samom srcu Budve. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Stari grad i najljepše plaže crnogorskog primorja. Na 100m od hotela Wow nalazi se tržni centra TQ Plaza. Najbliži aerdrom je aerodrom Tiavt koji je udaljen od hotela 22km.

 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga