Hotel MoskvaCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Moskva je objekat izgrađen od najkvalitetnijih materijala na tržistu i svojom arhitekturom i sadržajima, potpuno je prilagođen turističkoj nameni. U svom sastavu poseduje restoran koji poslužuje doručak na bazi švedskog stola. Pored restorana u svom sastavu ima i Lounge bar koji je smešten u nivou recepcije hotela gde s egosti Tiare Travel uz ćaskanja mogu osvežiti omiljenim pićem. Može se pohvaliti Wellness & Spa centrom kao i uslugama koje hotel može pružiti gostima Tiare Travel kao što su usluge pranja i peglanja veša, transfer gostiju od i do aerodroma, fotokoporanje i iznajmljivanje laptopa. Na teritoriji celog hotela dostupan je WI-Fi internet. 

O tipovima soba

Tiara Travel za smeštaj u hotelu Moskva raspolaže sa 40 smeštajnih jedinica, ukupnog kapaciteta 120 osoba. Svi apartmani su opremljeni po visokim standardima i prilagođeni gostima sa najvišim očekivanjima u pogledu kvaliteta i komfora. Moderno opremljeni apartmani iz kojih se pruža pogled na grad i more dostojni su savršenog odmora.za smeštaj u hotelu Moskva. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo, klima uređaj, telefon, satelitsku televizijuWi-FI, sef, LCD TV. Tiara Travel u ponudi ima Standard frenc bed, dvokrevetnu sobu sa bračnim ležajem uz mogućnošću pomoćnog ležaja, površine 25m2. Standard twin room je soba u ponudi Tiare Travel koja ima dva odvojena ležaja i ima površinu od 25m2. Comfort room je soba namenjena hedonistima u prostoru od 28m2. sa king size krevetom i dnevnim boravkom predtavlja primamljiv sadržaj. Studio apartman predstavlja vrhunac luksuza u hotelu Moskva. U prostoru od 43m2  je king ležaj u atraktivnom abmbijentu gde je prostran i transparentan boravak u dnevnoj sobi.

O aktivnostima i zabavi

Za uživanje i zabavu, hotel Moskva gostima Tiare Travel predstavlja Wellnes & Spa centar smešten u posebnom delu hotela koji predstavlja jedinstven spoj modernog dizajna i prirodnih nežnih boja. U sklopu centra nalazi se Finska sauna, tursko kupatilo Hamam i spoljašnji bazen gde gosti uz kupanje mogu uživati u suncu na ležaljkama i suncobranima oko bazena. Za aktivnosti van objekta gostima se na plaži nude mnogi sportovi na vodi ili mnogi izleti za obilazak Budvanske rivijere. 

O lokaciji

Hotel Moskva koji je u ponudi Tiare Travel smešten je u Budvi, na 500m udaljensoti od plaže i od centra gde se nalaze mnogobrojne prodavnice, kafići i restorani. Sam hotel je urađen u neoklasičnom stilu i predtsvalja jedinsttevni spoj luskuza i udobnosti na Crnogorskom primorju. Aerdodrom u Tivtu udaljen je 20,7km. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga