Majestic HotelCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

U svom sastvau Majestic Hotel ima restoran koji poslužuje kontinetnatlni doručak, i restoran Nubes Toproof. Z auživanje u pićima gostima Tiare Travel dostupan je Lounge bar kao i Coffe Shop. U celom objektu obezbeđen je Wi-Fi internet. Hotel je namenjen nepušačima. Nudi usluge transfera od i do aerodroma, kao i usluge pranja i peglanja veša. Na recepciji su dostupni i sefofi za čuvanje vrednosti. Hotel je pet frendly, dozvoljava boravak kućnim ljubimcima. 

O tipovima soba

Tiara Travel za smeštaj u hotelu Majestic nudi 26 klimatizovanih soba koje sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim kanalima, kao i mini-bar, pribor za pripremu čaja i kafe. Za više udobnosti obezbeđeni su besplatni toaletni pribor i toaletni ogrtači zajedno sa tušem. Neke od prostranih jedinica imaju pogled na park. U ponudi Tiare Travel nalaze se Elegant room. Dvokrevene sobe koje mogu biti sa bračnim krevetom ili sa dva odvojena ležaja. Pružaju pogled na grad ili na more. Family room, porodične sobe koje su namenjene smeštaju do tri osobe. Imaju bračni krevet u sobi koja nije odvojena vratima i sofu u dnevnom boravku. Mogu biti sa pogledom na grad, baštu ili more.Comfort room, su dvokrevetne sobe sa dva single ležaja ili bračnim krevetom sa pogledom na grad ili planinu. Double room sobe koje Tiara Travel ima u ponudi su dvokrevetne sobe sa bračnim ležajem ili sa dva odvojena kreveta. Mogu biti sa pogledom na grda, planine ili more. Veće površine su Superior double room. Dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem ili dva singl kreveta koje imaju prostor za sedenje i mogu biti sa pogledom na grad, baštu ili planine. 

O aktivnostima i zabavi

Za uživanje i zabavu u objektu gostima tIare Travel dostupan je đakuzi. Za aktivnosti van objekta, Tiara Travel preporučuje obilazak popularne atrakcije u blizini Hotela Majestic Budva kao što  su crkva Svete Trojice i Stari grad Budva koji su udaljeni samo nekoliko koraka. Na plaži u Budvi dostupni su mnogi sportovi na vodi koji su namenjeni kako odraslima tako i deci. Za celodnevne aktivnosti, tiara Tarvel preporučuje odlazak na naki od izleta ili na neko od krstarenja brodom duž Jadranske rivijere. 

O lokaciji

Hotel Majestic se nalazi nekoliko koraka od plaže Budvanska rivijera. Od tvrđave Mogren udaljen je 1,8km, dok je na 200m udaljenosti od Dukley Marina. Autobuska stanica Skola udaljena je samo 750 metara. Crkva Svetog Tome u Budvi udaljena je oko 10 minuta vožnje od hotela. Aerodrom u Tivtu udaljen je 20km od hotela. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga