Hotel Kadmo by AyconCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel u svom sastavu ima restoran koji može da primi do 45 osoba i poslužuje internacionalna jela. Na zahtev se deo restorana može koristiti kao i konferencijska sala. Hotel poseduje i zatvorenu garažu. U celom objektu dostupan je WI-Fi internet. Na zahtev uz doplatu hotel može pružiti usluge pranja i peglanja, prevoza i usluge izleta.  

O tipovima soba

Za smeštaj u hotelu Kadmo by Aycon turistička agencija Tiara Travel nudi 26 moderno opremljenih i komfornih soba. Od smeštajnih jedinica Tiara Travel u ponudi ima Luksuzni jedosoban apartman sa pogledom na more.  Sadrži veliki bračni krevet i kauč na razvlačenje, sto, TV, klima uređaj, dnevni boravak s čajnom kuhinjom, kupatilo i pogled na more. Površine je 50m2. Luksuzna soba sa balkonom je dvokrevetna soba sa bračnim krevetom, balkonom i pogledom na more poseduje privatni ulaz, ekstra veliki bračni krevet i kauč na razvlačenje, sopstveno kupatilo i ostale dodatke. Ima balkon i terasu sa pogledom na more. Porodična soba koja je jedna od smeštajnih kapaciteta u ponudi Tiare Travel predstavlja spavaću sobu sa ekstra velikim bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje, kupatilom i svim ostalim dodacima koji su neophodni jednoj hotelskoj sobi. Namenjena je za 3 osobe. Superior dvokrevetna soba sa balkonom su smeštajne jedinice koje posjeduju jedan ekstra veliki bračni krevet ili dva kreveta za jednu osobu i jedan veliki bračni krevet. Sobe imaju svoja kupatila, balkone i pogled na grad. Veličina sobe je 30m2. Trokrevetna soba sa pogledom na more je soba koja ima tri kreveta za jednu osobu ili jedan kauč na razvlačenje i jedan veliki bračni krevet. Sobe imaju svoja kupatila i balkone. Veličina sobe je 30m2. Luskuzni trosoban apartman sa pogledom na more sadrži 2 velika bračna kreveta i 2 kreveta za jednu osobu, radni sto, dnevni boravak s čajnom kuhinjom, 2 kupatila i pogled na grad i more. Veličine je130m².

O aktivnostima i zabavi

Gostima Tiare Travel zabava neće izostati na otvorenom bazenu hotela Kadmo by Aycon kao i uživanje na otvorenoj terasi hotela. Za aktivnosti van hotela na plaži dostupni su mnogobrojni sportovi na vodi koji su namenjnei kako odralsima tako i deci. Pored kupanja i uživanja na Slovenskoj plaži, Tiara Travel preporučuje i odlazak do aqua parka koji nudi celodnevnu zabavu kako prijateljima tako i porodicama sa decom. 

O lokaciji

Hotel Kadmo by Aycon smešten je u samom srcu Budve. Od plaže je idaljen oko 750m. Na pešačkoj udaljensoti od hotela nalate se mnogobrojne prodavnice, barovi, restorani kao i kafići. Aerodrom u Tivtu udaljen je 20km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga