Villa DiEdenCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Vila DiEden može se pohvaliti velikm lepo uređenim vrtom i terasom. Besplatan Wi-Fi je dostupan u celom objektu. Besplatan javni parking se nalazi na licu mesta. Gostima Tiare Travel na zahtev i uz doplatu moguće je organizovati rent a car, transfer čamcem, izlete do nekih kulturnih mesta, predloge kako na najbolji način provesti vreme ovde u Budvi.

O tipovima soba

Sve smeštajne jedinice koje Tiara Travel ima u ponudi za smeštaj u vili DiEden su klimatizovane i imaju TV sa ravnim ekranom sa kablovskim kanalima. Svaka jedinica ima sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. U ponudi su peškiri i posteljina. Apartmani i studiji imaju trpezariju i potpuno opremljenu kuhinju. Luxury Apartment je apartman koji se nalazi u prizemlju vile, uz koje se prostire prostrana terasa sa mediteranskom hortikulturom. Ovaj apartman može da primi četiri osobe. Sastoji se od spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevnog boravka sa sofom na razlačenj ei opremljenom kuhinjom sa trpezarijom. Studio Glory je apartman koji je u ponudi Tire Travel i koji se nalati na prvom spratu vile. Sastoji se od spavaće sobe i izdvojene kuhinje sa trpezarijom. Apartment Zen je apartman koji sadrži spavaću sobu sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa sofom kao i opremljenu kuhinju sa trpezarijom. Double room Corals je dvokrevetna soba koja je u ponudi Tiare Travel i koja u svom sastavu ima bračni ležaj. Double room Deep Sea je dvokrevetna soba namenjena smeštaju za dve osobe i ima bračni krevet i terasu sa pogledom na ulicu.

O aktivnostima i zabavi

Gostima Tiare Travel smeštenim u vili DiEden na pristojnoj udaljenosti dostupna je prodavnica prehrambenih proizvoda koja se  nalazi u blizini objekta, dok se razni restorani i prodavnice nalaze na pešačkoj udaljenosti. Jedna od najpoznatijih lokacija Sveti Stefan udaljen je 4,5km tako da gosti imaju mogućnost posete i kupanja na čuvenoj plaži Mogren. 

O lokaciji

Villa DiEden nalazi se u Budvi 450 m od Slovenske plaže i 1,9 km od plaže Mogren. Udaljena je oko 1,5 km od Starog grada Budve (možete ići autobusom koji je na 2 minuta od Vile koji vas svakih 15 minuta može prebaciti do Starog grada) i oko 1,5 km od TK Plaze. Objekat se nalazi 2,3 km od Akva parka Budva.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga