Avanti Hotel & SpaCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Avanti Hotel & spa otvoren je 2019. godine i urađen je u elegantno modernom stilu. Hotel Avanti u svom sasatvu poseduje restoran i bar koji su smešteni u otvorenom dvorištu gde gosti Tiare Travel mogu uživati kako u mediteranskoj kuhinji, tako i u omiljnim pićima. U celom objektu je dostupan Wi-Fi internet. Hotel gostima Tire Travel nudi usluge pranja i peglanja veša kao i room servis. 

O tipovima soba

Za smeštaj u hotelu Avanti, turistička agencija Tiara Travel ima 14 smeštajnih jedinica, soba i apartmana. Sve smeštajne jedinice moderno su dizajnirane i opremljene su svim sadržajima za ugodan i prijatan boravak. Sve sobe i apartmani sadrže pogodnosti kao što su mini bar, oprema za pravljenje kafe i čaja, televizor s ravnim ekranom, samopodesivi klima uređaj, direktna telefonska linija, sef i mali radni sto, prostrano kupatilo sa velikom tuš kabinom, luksuzne toaletne potrepštine ‘Rituals’ i fen za kosu. Od smeštajnih kapaciteta, Tiara Travel nudi Basic standardnu sobu. Površine je 20m2, poseduje balkon, bračni krevet i savršena je za parove. Standardne sobe koje Tiara Travel ima u ponudi imaju površinu od 28m2. Ima veliki bračni krevet, sofu i balkon. Može da ugosti maksimalno 3 osobe. Superior soba je još jedan tip smeštajnih jedinica koje Tiara Travel ima u ponudi. Površine su 30m2,  opremljene su velikim bračnim ili twin krevetom i udobnom sofom na razvlačenje kao i balkonom. Namenjene su smeštaju do 3 osobe. Deluxe soba je još jedan tip soba iz ponude Tiare Travel. Prostrane luksuzne sobe od 40 m2 sa velikim bračnim krevetom i udobnom sofom na razvlačenje čine savršen spoj luksuza i komfora za par ili porodicu. Mogu da prime do 4 osobe. Pored navedenih soba, Tiara Travel u ponudi ima i Jednosoban apartman - suite. Apartmani sa jednom spavaćom sobom imaju dve odvojene jedinice, spavaću sobu i dnevni boravak sa velikom sofom koja se može razvući. Površine su 45m2, mogu da prime do 4 osobe i idelani su za porodice sa decom. 

O aktivnostima i zabavi

Gosti Tiare Travel glavnu zabavu imaju na otvorenom bazenu hotela koji je okružen ležaljkam i suncobranima koji su besplatni za korišćenje. Avanti Hotel & Spa se može pohvaliti i spa centrom sa saunom, parnim kupatilom, hladnim tušem i bisernom hidromasažnom kadom. Korišćenje sadržaja Spa centra dostupno je svim gostima hotela. Za one koji vole sportske aktivnosti na raspolaganju im je mala, ali kompletno opremljena teretana. Najmlađim gostima Tire Travel je obezbeđeno dečije igralište. 

 

O lokaciji

Avanti Hotel & Spa kog Tiara Travel ia u ponudi smešten je u mestu Poljice koje je od plaže Jaz udaljeno 15 minuta hoda. Od Budve je na udaljenosti od 4km, dok je na 3 km vodeni park Budva. U blizini hotela nalazi se i veliki super market.  Aerdrom u Tivtu je od hotela udlajen 18km, dok je aerodrom u Podgorici od hotela udaljen 60km. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga