Blue Princess Beach ResortGrčka/ Krf / Liapades

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Blue Princess Beach u svom sastavu osim glavnog restorana sa pogledom na more, ima 2 a la carte restorana i 2 bara, od kojih je jedan na plaza gde gosti hotela i agencije Tiara travel mogu uživati u osvežavajućim napicima tokom dana i večeri. Besplatan Wi-Fi je dostupan na recepciji hotela, u baru na plaži i u glavnom restoranu. Sef je dostupan na recepciji hotela uz doplatu. U oviru hotela Blue Princess postoji mogućnost iznajmljivanja automobila i besplatan parking za goste hotela. Hotel je pet friendly za kućne ljubimce težine do 2 kg na upit i uz doplatu.

O tipovima soba

Hotelski kompleks Blue Princess Beach okružen zelenilom sastoji se iz 3 zgrade i bungalova. Hotel ima ukupno 120 soba. U ponudi turističke agencije Tiara travel nalaze se standard i superior sobe ,junior suite, family sobe I maisonette. Standardne sobe, površine 23 m², nalaze se u bungalovima i mogu imati pogled na baštu ili more.Sobe sa pogledom na more su bliže plaži. Imaju dva odvojena kreveta ili jedan francuski i sofa krevet. Superior sobe, površine 25 m², nalaze se u bungalovima i mogu imati pogled na baštu ili more. Imaju dva odvojena kreveta ili jedan francuski i dva sofa krevet. Junior suite imaju pogled na more, moderno su dekorisane, poneke izlaze na bazen koji dele sa ostalim sobama. Family sobe imaju pogled na baštu i sastoje se od dve spavaće sobe. U prvoj sobi su dva odvojena kreveta ili dva sofa kreveta, a u drugoj dva odvojena ili francuski krevet. Nisu međusobno odvojene vratima. Maisonette mogu imati pogled na baštu ili more i sastoje se iz dva nivoa.Na donjem nivou su dva do tri standardna kreveta ili jedan francuski i sofa krevet, a na gornjem nivou su dva odvojena kreveta.Sve sobe hotela Blue Princess imaju kupatilo, fen, SAT TV, klima uređaj, mini frižider i balkon ili popločano dvorište.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Blue Princess Beach ima 2 bazena od kojih je 1 sa izdvojenim delom za decu. Ležaljke pored bazena su besplatne za korišćenje, dok se ležaljke na plaži doplaćuju. Hotel Blue Princess Beach nudi centar za ronjenje i sadržaje za sportove na vodi. U okviru objekta i u okruženju možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, uključujući golf i stoni tenis.

O lokaciji

Hotel Blue Princess Beach se nalazi u mestu Liapades, na zapadnoj strani ostrva Krfa. Hotel je smešten na padini iznad lepo uređene peščano-šljunkovite plaže. Od samog grada Krfa, hotel Blue Princess udaljen je 22 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga