Chrousso VillageGrčka/ Kasandra/ Paljuri

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Chrousso village pored glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, poseduje bar u lobiju gde gosti hotela mogu konzumirati alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Chrousso village takođe ima i snack bar gde gosti hotela i agencije Tiara travel mogu uživati u laganim obrocima. Od ostalih sadržaja gostima hotela Chrousso village su na raspolaganju rent a car, internet u javnim prostorijama hotela uz doplatu, internet kutak uz doplatu,menjačnica, parking koji je besplatan , kao i usluge doktora na poziv. U blizini se takođe nalaze market I prodavnica suvenira

O tipovima soba

Hotel Chrousso village se sastoji od glavne zgrade i 19 manjih zgrada. Hotel Chrousso village ima ukupno 159 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi turističke agencije Tiara travel nalaze se studiji i apartmani. Studiji, površine 25-30 m², imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Poneki studiji imaju kuhinju. Apartmani, površine 45-50 m², imaju odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i dnevnu sobu. Sve sobe hotela Chrousso village imaju kupatilo, TV, telefon i balkon. Sef uz doplatu, na recepciji hotela.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Chrousso village u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži doplaćuju se na licu mesta. Od ostalih aktivnosti, gosti hotela se pruža i mogućnost da koriste terene za tenis, teren za odbojku na pesku, sto za stoni tenis kao i mogućnost da se bave pojedinim sportovima na vodi. Za najmlađe je na raspolaganju mini klub i dečije igralište.

O lokaciji

Hotel Chrousso village je odličan hotel sa 4* i zauzima površinu od 40 000m². Hotel Chrousso village se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra. Hotel Chrousso village renoviran je 2000 godine, nalazi se na 600 m od plaže i 1,5 km od naselja Paliouri. Okružen je zelenilom i prelepom baštom. Hotelski šatl bus vozi besplatno do plaže.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga