El GrecoGrčka/ Solunska regija/ Solun grad

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel El Greco pored restorana koji je prepoznatljiv po kombinaciji internacionalne kuhinje i autentičnih grčkih specijaliteta u svom sastavu ima i bar. Sadrži parking, ostavu za prtljag i salon lepote. Nudi usluge transfera od serodroma do hotela i obrnuto, usluge iznajmljivanja automobila i uslugu pranja i peglanja veša. WI-FI internet je dostupna u svim javnim delovima hotela.

O tipovima soba

Turistička agencija Tiara travel za smeštaj u hotelu El Greco nudi 90 soba. Sve sobe imaju besplatan Wi-Fi pristup samo za goste hotela El Greco, individualni sistem klimatizacije, telefon, AM / FM radio sa satom, satelitska TV, sigurnosni ključ sobe sistem kartica, odlično osvetljenje u sobi, fen za kosu, frižider. Single room su jednokrevetne sobe od 16 m2 koje su namenjene smeštaju jedne osobe i imaju jedan ležaj ili francuski ležaj. Double room su dvokrevetne sobe, površine su 22 m2 i imaju bračni ležaj ili dva odvojena kreveta. Dvokrevetne sobe u El Greco Hotelu imaju prijatan ambijent, tople boje i klasičan nameštaj kako bi se gosti osećali udobno. Sobe su dekorisane u klasičnom stilu, sa nameštajem od hrastovine, nude pogled na Solunsku tvrđavu ili na unutrašnje dvorište hotela. Triple room su trokrevetne sobe površine 25 m2. Mogu da budu sa tri odvojena kreveta ili sa jednim bračnim krevetom i jednim odvojenim. Novo u ponudi su porodične sobe koje omogućuju udoban i prostran ambijent za celu porodicu.

O aktivnostima i zabavi

Za goste koji vole aktivnosti van hotela, turistička agencija Tiara travel može ponuditi veliki broj izleta. Mogu se obići najpoznatiji lokaliti i istoriski spomenici. Za nezaboravne trenutke gosti imaju mogućnost posete noćnih kafića i barova ili obilazak poznatih tržnih centara.

O lokaciji

Hotel El Greco nalazi se u samom centru Soluna u ulici Egnatia. Nalazi se na 10 minuta hoda od glavnog Aristotelovog trga , a na 5 minuta od aerodroma i železničke stanice. Do Bele Kule stiže se za 20 minuta hodom. Hotel El Greco je veoma dobro povezan sa ostalim delovima grada javnim prevozom. Od aerodroma Makedonija udaljen je 15 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga