Borovets GardensBugarska/ Jugozapad/ Borovec

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Borovets Gardens je smešten u popularno zimsko odmaralište Borovets i ima kategoriju 3 zvezdice. Ovaj apartmanski kompleks je novoizgrađeni i moderan objekat koji se nalazi u starom centru Boroveca. Nalazi se nedaleko od prve stanice gondole, a gostima agencije Tiara Travela na raspolaganju su privatni studio-i, jednosobni i dvosobni apartmani sa potpuno opremljenim kuhinjama. Restoran hotela Borovets Gardens ima 120 mesta i služi poseban izbor tradicionalne lokalne hrane kao i najbolja jela evropske kuhinje sa proizvodima lokalnih farmi i bašta. Lobby bar je ukrašen ručno rađenim umetničkim bojama i alpskim motivima iz doba renesanse. Gostima hotela i agencije Tiara Travel na raspolaganju je besplatan bežični internet u svim delovima hotela. Borovets Gardens hotel se nalazi u srcu borove šume okružen visokim drvećem četinara i predstavlja pravu zimsku idilu za cele porodice.

O tipovima soba

Hotel Borovets Gardens ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. One bedroom apartment ima površinu 80m², sastoji se od spavaće sobe i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom. može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj u spavaćoj sobi i sofu u dnevnoj sobi. Studio je površine 45m², sadrži čajnu kuhinju, može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj. Two bedroom apartment je površine 90m², sastoji se od dve spavaće sobe i dnevne sobe. Može da primi maksimum pet odraslih osoba, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili sa po dva single ležaja u obe spavaće sobe i sofom u dnevnoj sobi.

O aktivnostima i zabavi

Borovets Gardens Spa centar stavlja agenciji Tiara Travel na raspolaganje zatvoreni bazen koji se greje na 28 stepeni celzijusa, finsku saunu gde je temperatura vazduha 80-90 stepeni koja stimuliše imuni sistem, smanjuje zadržavanje tečnosti u telu i čisti toksine, parno kupatilo koje se zagreva na pari na temperaturi 40-50 stepeni i sa 100% vlažnošću vazduha. Posebno zanimljiva je infracrvena sauna koja radi na bazi infracrvene tehnologije i efikasnija je jer toplota seže dublje u kožu tela. Samo 20% zagreva vazduh a ostatak 80% zagreva telo  i dokazano pomaže u smanjenju različitih problema i bolova. U okviru hotela postoji i ski škola sa profesionalnim instruktorima koji prerdaju sve ski discipline na planini odralsima i deci, od skijanja, lekcije snouborda do trčanja na skijama. Ski depo u okviru hotela je mesto na kojem gosti hotela i Tiara Travela mogu ostaviti svoju opremu na čuvanje ili iznajmiti novu.

O lokaciji

Borovets Gardens Hotel se nalazi nedaleko od centra iznad magistralnog puta koji prolazi kroz mesto i na pešačkoj udaljenosti od 10-ak minuta od prve stanice gondole. Za sve goste agencije Tiara Travela koji dolaze sopstevnim prevozom obezbeđen je besplatni parking. Hotel Borovets Gardens može da se pohvali i dugom tradicijom organizovanja kvalitetnih transfera od aedroma Sofija ili aerodroma Plovdiv i to ne samo do hotela, već do bilo kog mesta.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga