Kamelia complexBugarska/ Jugo-centralni/ Pamporovo

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Kamelia Complex u ponudi Tiara Travel se nalazi u poznatom zimskom odmaralištu Pamporovo u Bugarskoj. Hotel je pogodan za porodice sa decom i otvoren je tokom cele godine. Arhitektura hotela je impresivna, usluga je besprekorna, a smeštajne jedinice udobne. Complex Kamelia Pamporovo je lociran pored jedne od najatraktivnijih ski staza ski centar ''Studenec'' i ima direktan pristup stazi iz ski garderobe u okviru hotela. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 120,00 eur odrasli-60,00 eur deca (3-12 godina)
  • Božićna večera: 60,00 eur odrasli-40,00 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Kamelia Complex u ponudi Tiara Travela ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. One bedroom apartment je površine 60m², sastoji se od dnevne sobe sa čajnom kuhinjom i spavaće sobe, kupatilo ima luksuznu kabinu za tuširanje, sve smeštajne jedinice imaju balkon, dnevna soba ima kamin, maksimalno mogu da prime troje odraslih ili dvoje odraslih i dvoje dece. Od ležajeva se u spavaćoj sobi nalazi francuski ležaj ili dva single ležaja, a u dnevnoj sobi se nalazi sofa za jednu odraslu osobu ili dvoje dece. Two bedroom apartment ima površinu 90m², sastoji se od dve spavaće sobe, dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, kupatila sa luksuznom tuš kabinom i balkona. Maksimalno mogu da primi pet odraslih osoba ili četiri odrasle osobe i dvoje dece. Od ležajeva imaju francuske ležajeve ili po dva single ležaja u po obe spavaće sobe i sofu u dnevnoj sobi. Three bedroom apartment su površine 130m², sastoje se od tri spavaće sobe i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, dva toaleta i balkona. Mogu da prime maksimum sedam odraslih osoba ili šest odraslih osoba i dvoje dece. Od ležajeva imaju francuski ležaj ili po dva single ležaja u sve tri spavaće sobe i sofu u dnevnoj sobi.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Kamelia Complex u ponudi Tiara Travela raspolaže sa glavnim restoranom koji se specijalno opremljen da pruži gostima najveće zadovoljestvo. Restoran ima kapacitet od 200 gostiju i nudi ukusne obroke po principu samoposluživanja, lista finih vina je impresivna i upotpuniće užitak i najvećim gurmanima. Rodopski roštilj restoran je savršen dodatak glavnom restoranu. Ima kapacitet od 80 gostiju, unikatan pogled, svež vazduh i ukusna hrana ostaviće nezaboravne uspomene svakom gostu. Taverna hotela se nalazi pored glavnog restorana i idealna je ako želite privatnost, može da ugosti do 30 gostiju istovremeno. Lobi bar ima neverovatno udobne klasične sofe i vrlo prijatan ambijent koji je savršen za socijalizaciju i ispijanje omiljenog pića. Hotel Kamelia Complex u ponudi Tiara Travela raspolaže sa malom i velikom salom za konferencije koje će da zadovolje potrebe svakog preduzeća. Relax centar se sastoji od usluga koje se ne naplaćuju poput unutrašnjeg bazena koji je ugrejan na 30 stepeni, relax zone i fitnesa kao i infracrvene slane sobe, finske saune, parnog kupatila i đakuzija. Deca imaju na raspolaganju prelepo uredjene igraonice na otvorenom i u zatvorenom prostoru, a skijaši prostorije koje su im potrebne za čuvanje svoje opreme i koje su uključene u cenu hotela. 

O lokaciji

Hotel Kamelia Complex u ponudi Tiara Travela se nalazi pored jedne od najatraktivnijih skijaških staza u Pamporovu. Hotel ima nestvarno lepo okruženje u zagrljaju borove šume. U sobama smeštajnog objekta dostupan je signal besplatnog wifi interneta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga