Trinity Residence BanskoBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Trinity Residence hotel sa 4* u ponudi turističke agencije Tiara Travel se nalazi na fenomenalnoj lokaciji, u srcu starog grada Bansko na par minuta hoda od glavne ulice Pirin. Mirnoća i udobnost, svež planinski vazduh i blizina snežnih vrhova su nešto što krasi ovaj hotel. Turisti obožavaju ovaj hotel zbog blizine trgovačke ulice Pirin u kojoj se mogu naći i kupovati razni suveniri, gondole za prevoz do skijališta su samo na desetak minuta hoda od hotela i hotel je jako popularan zbog svog položaja koje ne remeti miran odmor u njemu. U celom hotelu je rasprostranjen besplatan wifi internet, kao i privatan parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. Tokom zimskih meseci, lobby bar sa kaminom u sredini nudi opuštenu atmosferu i savršen način da svoje slobodno vreme provedete sa porodicom i prijateljima uz hladna i topla pića ili čašu dobrog vina. Hotel predstavlja idealan spoj tradicionalne i moderne arhikteture. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 84,00 eur odrasli-46,00 eur deca (3-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Trinity Residence i turistička agencija Tiara Travel stavljaju na raspolaganje 50 soba koje su raspoređene u standardne sobe, standardne sobe sa balkonom i porodične apartmane. Sve stanardne sobe su veličine oko 30m2 i imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kao i fotelju na razvlačenje. U ovu sobu mogu da se smeste maksimalno dve odrasle osobe ili dve odrasle osobe i jedno dete. Pojedine standardne sobe su sa balkonom. Porodični apartmani su veličine oko 60m2 i imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Maksimalan broj osoba koji može da se smesti u ovu sobu je dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete.

O aktivnostima i zabavi

Trinity Residence hotel i turistčka agencija Tiara Travel nude oazu opuštanja i mira u relax zoni koja obuhata besplatne usluge veliki unutrašnji bazen koji se greje, dečiji unutrašnji bazen koji se greje, saunu, parno kupatilo, đakuzi koji su besplatni za goste hotela. U okviru hotela postoji i centar za masažu, gde se turisti, uz upotrebu eteričnih i aromatičnih ulja, mogu opustiti od svakodnevnih napora i stresova. Najpopularnija je aromaterapija masaža koja predstavlja ugodnu i opuštajuću masažu celog tela, opušta i podiže raspoloženje. Glavni restoran u hotelu je tradicionalnog karaktera i nudi odličan izbor jedinstvenih i ukusnih jela i meni u restoranu se menja svakodnevno tako da se mogu uvek probati neki novu ukusi, pogotovu za večerom. Hotel Trinity Residnce u ponudi Tiara Travela ima mogućnost korišćenja polupansiona na bazi doručka i večere na bazi švedskog stola. Hotel poseduje i besplatnu ostavu za ski opremu gostiju.

O lokaciji

Hotel Trinity Residence Bansko se nalazi na odličnoj, centralnoj lokaciji, samo 50m od glavne trgovačke ulice Pirin. Ski lift se nalazi na samo pet minuta vožnje od hotela i hotel organizuje besplatan shuttle servis do njega svakodnevno. Zbog svoje pozicije, u blizini hotela se nalaze razne prodavnice, menjačnice, restoranii i marketi.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga