Winslow EleganceBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Winslow Elegance u ponudi Tiara Travela se nalazi nedaleko od gondole i komercijalnog centra Banskog. Hotel nudi spokoj i prelepe panoramske poglede na planine. Sve smestajne jedinice su dekorisane u toplim bojama i stvaraju osećaj šarmantne udobnosti.

O tipovima soba

Hotel Winslow Elegance u ponudi Tiara Travela ima dva različita tipa smeštajnih jedinica. One bedroom apartment je površine 60m², sastoji se od spavaće sobe i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, kupatila sa kadom i balkona. Može da primi maksimum tri gosta. Od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi. Two bedroom apartment je površine 80m², sastoji se od dve spavaće sobe i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, kupatila sa kadom i terase. Može da primi maksimum ped odraslih osoba. U spavaćim sobama se nalazi po jedan francuski ležaj ili po dva single ležaja, a u dnevnoj sobi se nalazi sofa.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Winslow Elegance ima mali spa centar koji se sastoji od saune i parnog kupatila koje će otkloniti sve toksine i pomoći gostima da se opuste. Zelena bašta u okviru hotela je prava prirodna lepota gde je akcenat stavljen na detalje. Hotelski tim može pomoći gostima pri organizaciji različitih vrsta dodatnih usluga. 

O lokaciji

Hotel Winslow Elegance u ponudi Tiara Travela nalazi se blizu centra Banskog, 1,2 kilometra istočno od reke Glazne, 1,1 kilometar od gondole. U blizini hotela mogu se pronaći restorani bugarske i internacionalne kuhinje, market, prodavnice i reka Konevitza.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga