Winslow EleganceBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Winslow Elegance u ponudi Tiara Travela se nalazi nedaleko od gondole i komercijalnog centra Banskog. Hotel nudi spokoj i prelepe panoramske poglede na planine. Sve smestajne jedinice su dekorisane u toplim bojama i stvaraju osećaj šarmantne udobnosti.

O tipovima soba

Hotel Winslow Elegance u ponudi Tiara Travela ima dva različita tipa smeštajnih jedinica. One bedroom apartment je površine 60m², sastoji se od spavaće sobe i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, kupatila sa kadom i balkona. Može da primi maksimum tri gosta. Od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi. Two bedroom apartment je površine 80m², sastoji se od dve spavaće sobe i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, kupatila sa kadom i terase. Može da primi maksimum ped odraslih osoba. U spavaćim sobama se nalazi po jedan francuski ležaj ili po dva single ležaja, a u dnevnoj sobi se nalazi sofa.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Winslow Elegance ima mali spa centar koji se sastoji od saune i parnog kupatila koje će otkloniti sve toksine i pomoći gostima da se opuste. Zelena bašta u okviru hotela je prava prirodna lepota gde je akcenat stavljen na detalje. Hotelski tim može pomoći gostima pri organizaciji različitih vrsta dodatnih usluga. Wifi internet je besplatan samo na javnim površinama hotela. 

O lokaciji

Hotel Winslow Elegance u ponudi Tiara Travela nalazi se blizu centra Banskog, 1,2 kilometra istočno od reke Glazne, 1,1 kilometar od gondole. U blizini hotela mogu se pronaći restorani bugarske i internacionalne kuhinje, market, prodavnice i reka Konevitza.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga