VienBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Vien u ponudi Tiara Travela ima kategoriju 3 zvezdice, potpuno je renoviran 2005 godine. Vlasnikova ideja je bila da stvori mali porodični hotel gde će gosti da se osećaju kao kod kuće i gde će imati priliku da probaju specijalitete Banskog. Hotel radi tokom cele godine.

O tipovima soba

Hotel Vien u ponudi Tiara Travela raspolaže sa tri različita tipa smeštajnih jedinica. Standard room su površine 15m², svaka ima balkon koji gleda na ulicu, baštu ili planinu, kupatilo je sa tušem, mogu da prime dve odrasle osobe, od ležajeva imaju dva single ležaja. Triple room je površine 20m², svaka ima balkon koji gleda na ulicu, baštu ili planinu, kupatilo je sa tušem, mogu da prime maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva imaju tri single ležaja. Studio je površine 40m², ima balkon sa pogledom na planinu, kupatilo je sa tušem, mogu da prime četiri odrasle osobe, od ležajeva imaju francuski ležaj i dva single ležaja.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Vien u ponudi Tiara Travela ima mali restoran koji služi pažljivo pripremljene bugarske specijalitete sa pregršt domaćih sastojaka i sve to uz romantičnu vatricu koja dopire iz kamina. U čitavom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Hotel Vien u ponudi Tiara Travela nalazi se u centru Banskog na 120 metara istočno od reke glazne, na 700 metara od gondole. Do gondole saobraća shuttle bus čija je cena 3 eur u jednom pravcu, za odrasle i decu. Ova lokacija je vrlo privilegovana što se tiče broja restorana, kafića i prodavnica u blizini, gondola je blizu što je od izuzetne važnosti za skijaše, stari grad je na 5 minuta šetnje šarmantnim ulicama Banskog.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga