RahoffBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Rahoff u ponudi Tiara Travela ima kategoriju tri zvezdice i nalazi se u mirnom delu Banskog nadomak centra i gondole. Hotel predstavlja tih, udoban objekat sa panoramskim pogledima na planinu.

O tipovima soba

Hotel Rahoff u ponudi Tiara Travela ima četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Standard room je površine 14m², može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj. Twin room ima površinu 14m², može da peimi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva ima dva single ležaja. Triple room je površine 14m², može da primi tri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj i single ležaj ili tri single ležaja. Double room deluxe je površine 14m², može da primi maksimum dve odrasle osobe, ima dva single ležaja.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Rahoff u ponudi Tiara Travela ima restoran koji služi doručak samoposluživanjem i večeru iz menija. Jela su ukusna i pripadaju bugarskoj i evropskoj kuhinji. Tokom sunčanih dana gosti mogu da uživaju na prostranoj terasi sa predivnim pogledom. Gostima su na raspolaganju radi razonode i relaksacije đakuzi, centar za masažu, sauna, fitness, bilijar, stoni tenis i pikado. Hotel ima obezbeđen parking za svoje goste.

O lokaciji

Hotel Rahoff u ponudi Tiara Travela se nalazi u blizini centra Banskog i starog grada. Hotel je smeđten 200 metara zapadno od reke Glazne koja protiče kroz celo Bansko. Okolina je prijatna za šetlju šarmantnim ulicama i pored reke Glazne, a mogu se pronaci i kafić, restoran i prodavnica u neposrednoj blizini.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga