DumanovBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Dumanov koji je u ponudi turističke agencije Tiara Travel nalazi se u podnožju planine Pirin u najprestižnijem delu Banskog. Građen je u stilu Bankog, tipičnom za period preporoda, a u skladu sa savrmenim zahtevima i standardima. U izgradnji i opremanju hotela korišćeni su uglavnom prirodni materijali, što mu daje udobnost i tišinu. Hotel ima sve što je potrebno za jedan kvaliltetan odmor tokom cele godine, pogodan je za organizovanje korporativnih događaja, venčanja i porodičnih proslava. Dumanov hotel u ponudi Tiara Travela se preporučuje zbog svoje dobre cene, odlične lokacije, okruženja tri planine. Jedan je od malobrojnih hotela koji poseduju lokalci koji su sačuvali tradicionalni i autentičan stil. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 65,00 eur odrasli-40,00 eur deca (4-14 godina)
  • Božićna večera: 25,00 odrasli-15,00 deca (4-14 godina)

O tipovima soba

Hote lDumanov u ponudi Tiara Travela raspolaže sa četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Standard room je površine 21m², može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja i sofom. Standard triple room je površine 25², može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj i single ležaj ili tri single ležaja. Family apartment je površine 42m², može da primi maksimum četiri odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem i single ležajem ili tri single ležaja i sofom. Family room on 2 levels je površine 40m², može da primi pet odraslih osoba, od ležajeva raspolaže sa tri single lažaja na gornjem nivou i sofom za dve osobe u donjem nivou.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Dumanov u ponudi Tiara Travela raspolaže sa tavernom koja je sagrađena mahom od drvenih elemenata i ima kapacitet od 240 gostiju preko leta,a 160 preko zime. Taverna je površine 600m² i ima kvalitetnu domaću kuhinju. Lobi bar hotela Dumanov je lociran u prostranom foajeu i nudi veći izbor toplih i hladnih pića u jednoj domaćinskoj atmosferi. Hotel Dumanov ima besplatnu relax zonu sa saunom, parnim kupatilom, đakuzijem, teretanom i salom za masažu. Skijaši imaju skladište za svoju opremu u hotelu. Bežični internet je besplatan u celom hotelu. 

O lokaciji

Hotel Dumanov u ponudi Tiara Travela nalazi se na 450 metara udaljenosti od gondole što je od velike važnosti za skijaše. U okolini hotela mogu se naći restorani bugarske i internacionalne kuhinje, prodavnice, kazino, banka sa bankomatom. Za sve goste koji dolaze soptvenim prevozom obezbeđen je besplatni parking.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga