DreamBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Dream u ponudi Tiara Travela ima kategoriju 3 zvezdice i nalazi se na izuzetno povoljnoj lokaciji u Banskom nedaleko od gondole. Hotel je idealan za ljubitelje sporta, planine, za okupljanja sa kolegama i prijateljima, za kompanijska druženja i samim tim se posvećuje maksimalna pažnja svakog klijentu. Za veće grupe može da se organizuje šetnja po Pirin planinama, poseta parku Rila, roštilj u planini, takmičenje u šahu ili bilijaru. U oblasti oko hotela ima na obilje izvora mineralne vode gde hotel može organizovati transport do mineralnih bazena za sve goste. Sef za čuvanje dragocenosti je uključen u cenu hotela. 

O tipovima soba

Gostima turističke agencije Tiara Travel i Dream Apartment Complex hotela na raspolganju su sledeći smeštajni kapaciteti. Jednosoban apartman ima 60m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odovjenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Maisonette 3 Pax je veličine 80m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i spavaću sobu sa francuskim ili odovjenim ležajima i mogućnošću dodavanja još jednog ležaja. Maisonette 4 Pax u ponudi Tiara Travela se sastoji do dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Ima 100m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i troje dece ili četiri odrasle osobe i jedno dete. 

O aktivnostima i zabavi

Hotel Dream u ponudi Tiara Travela ima u ponudi restoran internacionalne kuhinje sa ljubaznim osobljem i pažljivo pripremljenim jelima. Kao dodatak restoranu hotel ima lobi bar gde se gosti mogu zabaviti uz alkoholno ili bezalkoholno piće po ukusu. Roštiljarnica je odlično mesto za okupljanje, pripremanje hrane i uživanje u novim poznanstvima i razmeni zimskih iskustava. Nakon dugog dana na skijanju ili penjanja po padinama vrha Vihren, gosti agencije Tiara Travel se mogu opustiti u bazenu, relaksirati u sauni i ove usluge su uključene u cenu ili uživati u masaži koja okrepljuje duh i telo. U hotelu Dream se nalazi jedino rusko kupatilo te vrste u Banskom, gde topla sauna i ledena kada u kombinaciji sa ruskim menijem i pićima deluju jako dobro na organizam. Posebna zanimljivost je što se u hotelu Dream organizuju turniri u šahu, bilijaru ili kartama uz dobru zabavu i prijatnu atmosferu. U svim delovima hotel dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Hotel Dream u ponudi Tiara Travela nalazi se na samo 650 metara od gondole što je odlična lokacija za skijaše. U blizini se mogu pronaći restorani bugarske i internacionalne kuhinje, prodavnice i banka sa bankomatom. U okviru objekta nalazi se ski depo gde gosti mogu ostaviti sopstvenu opremu na čuvanje i to je uključeno u cenu. Međunarodni aerodrom u Sofiji je udaljen oko 96km od hotela. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga