Aspen Golf Ski and SpaBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Aspen golf Ski and Spa u ponudi Tiara Travela je hotel kategorije tri zvezdice lociran u mirnom i prelepom delu mesta Razlog, okružen sa tri najpopularnije bugarske planine. One su deo Nacionalnog parka Pirin i pod zaštitom UNESC-a zbog jedinstvenog ekosistema, živopisne flore i faune.  U neposrednoj blizini hotela nalaze se golf tereni sa 18 rupa koje je osmislio nagrađivani Ian Woosnam. Napomena za doplate za Novu godinu i Božić 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 128,00eur odrasli-64,00 eur deca (6-12 godina)
  • Božićna večera: 51,00 eur odrasli-26,00 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Aspen golf Ski and Spa u ponudi Tiara Travela ima četiri tipa smeštajnih jedinica. 74 studija koja su kompletno opremljena čajnom kuhinjom, trpezarijskom garniturom i priborom za jelo, trpezarijskim stolom za četiri stolice, TV-om, telefonom, kompletno opremljenim kupatilom sa fenom i dva single ležaja koji su odvojeni. 53 one bedroom apartments koja su kompletno opremljena čajnom kuhinjom, trpezarijskom garniturom i priborom za jelo, trpezarijskim stolom za četiri stolice, TV-om, telefonom, kompletno opremljenim kupatilom sa fenom, sofom u dnevno trepezarisjkom boravku i francuskim ležajem u spavaćoj sobi. Two bedroom apartment koja su kompletno opremljena čajnom kuhinjom, trpezarijskom garniturom i priborom za jelo, trpezarijskim stolom za četiri stolice, TV-om, telefonom, kompletno opremljenim kupatilom sa fenom i odvojenim WC delom, sofom u dnevno trpezarisjkom boravku, u jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva single ležaja.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Aspen golf Ski and Spa u ponudi Tiara Travela raspolaže sa elegantnim restoranom kapaciteta 120 gostiju i u letnjim mesecima prelepu letnju terasu sa pogledom na planinu Pirin. Restoran služi internacionalna jela i domaće specijalitete a u njegovom sklopu se nalazi i lobi bar kapaciteta 60 gostiju koji je idealno mesto za druženje uz omiljeno piće. Za poslovne događaje na raspolaganju je sala za sastanke sa kapacitetom od 100 ljudi. Posle dugog dana na skijaškoj stazi gosti se mogu odomoriti uz bazen koji sadrži i dečiji deo, fitnes sale, saune koji su uključeni u cenu hotela kao i đakuzija i parnog kupatilo. Hotel ima i bazen na otvorenom, obzirom da radi tokom cele godine. Deca imaju dobro organizovanu igraonicu. Golf tereni su pravi užitak za ljubitelje sporta i nalaze se nadomak hotela. Za sve goste Tiara Travela obezbeđena je skijašnica gde mogu iznajmiti ski opremu ili ostaviti svoju na čuvanje. Wi-Fi intrenet je dostupan u javnim delovima hotela. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

O lokaciji

Hotel Aspen golf Ski and Spa u ponudi Tiara Travela nalazi se u slikovitom okruženju doline Razlog na oko 10 minuta vožnje od ski centra Banskog, do koga je obezbeđen besplatni shuttle ski bus tokom celog dana. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je besplatni parking hotela, dok se garaža posebno doplaćuje. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga