OresBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Ores u ponudi Tiara Travela je mali hotel sa 5 zvezdica koji se nalazi u Banskom i kombinuje dizajn toplih zemljanih tonova sa idealnim gostoprimstvom. Ores hotel raspolaže sa 54 udobne i moderne smeštajne jedinice. Hotel Ores se izdvaja svojim modernim stilom koji stvara osećaj unikatne atmosfere kod gostiju. U okviru smeštajnog objekta se nalazi ski depo gde gosti mogu besplatno ostaviti svoju opremu na čuvanje. 
Napomena:
-
doplata za parking 8 eur po noćenju (nije obavezan) 
- baby cot 3 eur po noćenju (nije obavezan).

O tipovima soba

Hotel Ores u ponudi Tiara Travela raspolaže sa 5 različitih tipova smeštajnih jedinica .One bedroom apartment može da primi maksimalno dvoje odraslih sa dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa dva odvojena ležaja za po jednu osobu i sofom, površine je 38m². Single room može maksimalno da primi jednu odraslu osobu, od ležajeva raspolaže sa dva spojena ležaja za po jednu osobu, površine su 18m². Deluxe apartment može da primi maksimum četiri odrasle osobe i jedno dete, postoje dve odvojene spavaće sobe, u jednoj se nalaze dva odvojena ležaja za po jednu osobu, a u drugoj spavaćoj sobi se nalaze dva odvojena ležaja za po jednu osobu i sofa, površina iznosi 100m². Two bedroom apartment može da primi maksimum četiri odrasle osobe i jedno dete, u jednoj spavaćoj sobi od ležajeva ima dva odvojena ležaja za po jednu osobu, a u drugoj spavaćoj sobi dva odvojena ležaja za po jednu osobu i sofu, površine je 90m². Double room može maksimalno da primi dve odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva raspolaže sa dva ležaja za po jednu osobu i sofom, površine je 18m².

O aktivnostima i zabavi

Hotel Ores u ponudi Tiara Travela ima odličan klasični restoran koji će da zadovolji i najprobirljivije goste. Lobi bar pored kamina je idealno mesto za relaksaciju uz omiljeni topli napitak ili osvežavajuće piće, za najaktivnije goste hotel raspolaže sa teretanom, a nakon treninga gosti mogu da uživaju u plivanju ili odmaranju pored bazena. Welnes centar nudi kvalitetne tretmane koji su besplatni poput saune, zatvorenog bazena koji se greje, parnog kupatila, fitnes sale a poseduje i turskog kupatila, aromaterapije, relax terapije, masaže, bio bazen sa temperaturom od 33 stepeni celzijusa i morskom solju iz mrtvog mora koja regeneriše kožu. Najmlađim gostima je dostupnna dečija igraonicaU čitavom smeštajnom objektu wifi internet je besplatan.  Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 150,00 eur odrasli-90,00 eur deca (4-13 godina).

O lokaciji

Ores hotel je lociran u belu Banskog koji je omiljeni među skijašima, na samo dva minuta od gondole i u neposrednoj blizini ulice namenjene za šoping. U blizini se nalazi informativni centar nacionalnog parka Pirin i borova šuma.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga