Casa KarinaBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Casa Karina u ponudi Tiara Travela ima kategoriju 4 zvezdice i nalazi se u zimskom odmaralištu Bansko u Bugarskoj. Ovaj hotelski kompleks se nalazi na samo 100 metara od glavne autobuske stanice koja vodi do gondole mesta Bansko što je vrlo pogodno za skijaše i druge ljubitelje zimskih sportova. Hotel je otvoren tokom cele godine i obezbeđuje mir i udobnost, profesionalnu uslugu, ukusna jela i širok spektar dodatnih usluga. U hotelu se doplaćuje garaža u iznosu od 6,20 eur po noći (nije obavezno) dok je doplata za baby cot 2,60 evra po noći (nije obaveza). Za sve goste hotela Casa Karina obezbeđen je besplatan bežični internet u celom hotelu. Napomena za doplate za Novogodišnji i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 150,00 eur odrasli-70,00 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Casa Karina u ponudi Tiara Travela ima šest različitih tipova smeštajnih jedinica. Standard room može da primi najviše tri odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa dva spojena single ležaja, a za treću osobu je obezbeđen pomoćni ležaj. Studio može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva raspolaže sa dva spojena single ležaja, a za trećeg gosta je obezbećen pomoćni ležaj. Studio lux može da primi maksimum tri odrasle osobe. Od ležajeva su na raspolaganju francuski ležaj i sofa. One bedroom apartment može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva raspolaže da francuskim ležajem i sofom. Two bedroom apartment se sastoji od dve odvojene spavaće sobe, može da primi maksimum pet odraslih osoba, od ležajeva su na raspolaganju francuski ležaj, sofa i pomoćni ležaj. Apartment lux two bedroom se sastoji od dve odvojene spavaće sobe, luksuzno je nameštem, a od ležajeva može da raspolaže sa francsukim ležajevim, ležajevima za po jednu osobu i sofom.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Casa Karina u ponudi Tiara Travela raspolaže sa restoranom koji ima bogatu ponudu jela i pića i vrlo kvalitetan stilski nameštaj. Hotel je odlično opremljen za potrebe skijaša, raspolaže sa skladištem za opremu koju gosti poseduju i prostorijama i opremom za sušenja. Ski centar hotela ima sve pogodnosti koje mogu da zatrebaju jednom skijašu. Za nadoknadu energije posle dana provedenog na skijalištu tu je Wellness centar hotela koji nudi besplatne usluge bazena u zatvorenom, saune, parnog kupatila i fitnesa. Za poslovne potrebe hotel raspolaže sa konferencisjkom salom. Najmlađim gostima je na raspolaganju lepo opremljen dečiji klub sa puno zabavnih aktivnosti i uključen je u cenu. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

O lokaciji

Hotel Casa Karina u ponudi Tiara Travela nalazi se na 450 metara udaljenosti od gondole na mnogo pogodnoj lokaciji za skijaše. U blizine se može pronaći restoran, kafići, banka sa bankomatom, prodavnice, autobuska stanica.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga