Grand Hotel BanskoBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Grand Hotel Bansko u ponudi Tiara Travela je kategorije 4 zvezdice i nalazi se na ulazu u mesto Bansko. Hotel ima unikatnu i luksuznu amosferu koja opčini svakog gosta. Hotel Grand Hotel Bansko obećava zaborav na svakodnevne obaveze i nagomilan stres. Osoblje je istrenirano da udovolji i najzahtevnijeg gosta, a hotel je opremljen pogodnostima koje će obezbediti uživanje i nezaboravne uspomene. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom, hotel nudi parking koji se doplaćuje 5 evra po noći.

O tipovima soba

Hotel Grand Hotel Bansko ima u ponudi četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Deluxe room je površine 35m² , može da primi maksimum tri odrasle osobe, a od ležajeva ima na raspolaganju francuski ležaj ili dva spojena ležaja za po jednu osobu i po potrebi pomoćni ležaj za trećeg gosta. Executive room je površine 45m², luksuzno je opremljena, može da primi maksimum dve odrasle osobe, a od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem, na raspolaganju su i radni sto i sef za odlaganje dragocenosti. Apartment je površine 60-90m², može da primi maksimum četiri odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva raspolaže sa francuskm ležajem i sofom za dve osobe. Namešten je tako da stvara domaćinso raspoloženje koje vodi ka potpunom opuštanju. Penthouse je površine 200m², nalaze se na najvišem spratu hotela i predstavljaju prvoklasni konfort, modernog je stila i ispunjava najviše standarde. Može da primi maksimum dvoje odraslih, a od ležajeva raspolaže sa francukim ležajem, nameštaj je od prirodnih materijala. U slučaju da neko od gostiju želi sobu ili apartman sa balkonom, potrebno je da doplati 20 evra po boravku. 

O aktivnostima i zabavi

Hotel Grand Hotel Bansko raspolaže sa internacionalnim restoranom koji je ceo dan dostupan gostima služeći ukusna jela sa obiljem domaćih sastojaka na bazi samoposluživanja, na raspolaganju je i italijanski restoran koji je idealan za ručak iz menija ili romantičnu večeru. Jedno od idealnih mesta za opuštanje i ispijanje omiljenog pića uz ćaskanje sa prijateljima u hotelu je lounge bar koji ima prelep kamin od kamena a lobi bar je takođe vrlo atraktivan i poželjno je opustite se u njemu u kvalitetnoj fotelji i odmoriti za sledeći dan pun aktivnoti u Banskom. Za goste koji vole opuštanje i kojima treba nadoknada energije za dan pun skijanja ili planinarenja na raspolaganju je kvalitetan Spa centar hotela. Za sve ljubitelje skijanja i goste agencije Tiara Travel postoji ski depo gde mogu iznajmiti opremu ili ostaviti svoju na čuvanje.

O lokaciji

Hotel Grand Hotel Bansko je lociran na ulazu u mesto Bansko pored magistralnog puta i glavnog puta mesta koji vodi do gondole do koje je obezbeđen besplatan shuttle, reka Glazna se, takođe, nalazi pored objekta. U blizine so nalazi direkcija nacionalnog parka Pirin, manji uređeni park pun zelenila, železnička stanica, glavna autobuska stanica, apoteka i tradicionalni restoran bugarske kuhinje.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga