Grand Hotel BanskoBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Grand Hotel Bansko u ponudi Tiara Travela je kategorije 4 zvezdice i nalazi se na ulazu u mesto Bansko. Hotel ima unikatnu i luksuznu amosferu koja opčini svakog gosta. Hotel Grand Hotel Bansko obećava zaborav na svakodnevne obaveze i nagomilan stres. Osoblje je istrenirano da udovolji i najzahtevnijeg gosta, a hotel je opremljen pogodnostima koje će obezbediti uživanje i nezaboravne uspomene. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom, hotel nudi parking koji se doplaćuje 5 evra po noći. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 90,00 eur odrasli-45,00 eur deca (6-12 godina)
  • Božićna večera: 30,00 eur odrasli-15,00 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Grand Hotel Bansko ima u ponudi četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Deluxe room je površine 35m² , može da primi maksimum tri odrasle osobe, a od ležajeva ima na raspolaganju francuski ležaj ili dva spojena ležaja za po jednu osobu i po potrebi pomoćni ležaj za trećeg gosta. Executive room je površine 45m², luksuzno je opremljena, može da primi maksimum dve odrasle osobe, a od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem, na raspolaganju su i radni sto i sef za odlaganje dragocenosti. Apartment je površine 60-90m², može da primi maksimum četiri odrasle osobe i jedno dete, od ležajeva raspolaže sa francuskm ležajem i sofom za dve osobe. Namešten je tako da stvara domaćinso raspoloženje koje vodi ka potpunom opuštanju. Penthouse je površine 200m², nalaze se na najvišem spratu hotela i predstavljaju prvoklasni konfort, modernog je stila i ispunjava najviše standarde. Može da primi maksimum dvoje odraslih, a od ležajeva raspolaže sa francukim ležajem, nameštaj je od prirodnih materijala. U slučaju da neko od gostiju želi sobu ili apartman sa balkonom, potrebno je da doplati 20 evra po boravku. 

O aktivnostima i zabavi

Hotel Grand Hotel Bansko raspolaže sa internacionalnim restoranom koji je ceo dan dostupan gostima služeći ukusna jela sa obiljem domaćih sastojaka na bazi samoposluživanja, na raspolaganju je i italijanski restoran koji je idealan za ručak iz menija ili romantičnu večeru. Jedno od idealnih mesta za opuštanje i ispijanje omiljenog pića uz ćaskanje sa prijateljima u hotelu je lounge bar koji ima prelep kamin od kamena a lobi bar je takođe vrlo atraktivan i poželjno je opustite se u njemu u kvalitetnoj fotelji i odmoriti za sledeći dan pun aktivnoti u Banskom. Za goste koji vole opuštanje i kojima treba nadoknada energije za dan pun skijanja ili planinarenja na raspolaganju je kvalitetan Spa centar hotela koji nudi besplatne usluge zatvorenog bazena, dečijeg bazena, saune, parnog kupatila, đakuzija, relax sobe i fitnesa.. Za sve ljubitelje skijanja i goste agencije Tiara Travel postoji ski depo gde mogu iznajmiti opremu ili ostaviti svoju na čuvanje.

O lokaciji

Hotel Grand Hotel Bansko je lociran na ulazu u mesto Bansko pored magistralnog puta i glavnog puta mesta koji vodi do gondole do koje je obezbeđen besplatan shuttle, reka Glazna se, takođe, nalazi pored objekta. U blizine so nalazi direkcija nacionalnog parka Pirin, manji uređeni park pun zelenila, železnička stanica, glavna autobuska stanica, apoteka i tradicionalni restoran bugarske kuhinje.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga