RiversideBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Pod obroncima planine Pirin, smestio se sofiscistirani hotel Riverside koji se nalazi u ponudi turističke agencije Tiara Travel. Hotel je smeštan na savršenoj lokaciji u Banskom što mu omogućava brz pristup ski stazama i centru grada. Hotel Riverside je jedan od najboljih hotela u Banskom koji zadovoljava sve potrebe gostiju u elegantnom okruženju. Ovaj hotel je nadaleko poznat po svom pažljivom osoblju i brilijantnoj kuhinji koja koristi obilje lokalnih sastojaka i sprema široku lepezu tradicionalnih jela kuhinje Banskog i bugarske kuhinje. Impresivni Spa centar osvežava duh i telo svojim velikim brojem wellness usluga, bazenom od 20m2, terapijama za lice i telo. Besplatni wifi internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 95,00 eur odrasli-50,00 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Riverside u ponudi Tiara Travela ima četiri različita tipa smeštajnih jedinica. Standard room je površine 20m², može da primi maksimum dve odrasle osobe, a od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja. Family room je površine 40m², može da primi maksimum tri odrasle osobe, a od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja i sofom. Izdvajaju se svojim savremenim dizajnom i funkcionalnošću. Family platinum rooms može da primi maksimum tri odrasle osobe i dvoje dece, od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem, single ležajem i sofom. Mezoneta ime površinu 60m², sastavljena je od dnevne sobe u prizemlju i spavaće sobe na spratu, može da primi maksimum tri odrasle osobe, a od ležajeva sadrži francuski ležaj ili dva single ležaja i sofu.

O aktivnostim i zabavi

Nakon napornog dana na skijanju, gostima agencije Tiara Travel i hotela Riverside na raspolaganju je elegantni spa centar sa tri razlićite saune, unutrašnjim grejanim bazenom, i širokim spektrom opuštajućih masaža i kozmetičkih tretmana. Zatvoreni grejani bazen je dimenzija 11x7m i greje se na temperaturi do 30 stepeni celzijusa. Jedno od popularnijih mesta za relaksaciju u hotelu Riverside jeste rusko kupatilo izgrađeno od punog drveta koje ima višestruke namene, od higijene i ekološke čistoće do toga da je gubitak toplote u njima minimalan. Takođe, zanimljiva je i masaža medom koja je za svaku preporuku, jer hidrira kožu i pomaže pri izbacivanju soli i toksina iz organizma i veoma je efektna u borbi protiv celulita. U okviru Spa centra na raspolaganju su beslatne usluge zatvorenog bazena, saune, parnog kupatila, relax zone i fitnes sale. Za najmlađe goste je obezbeđena dečija soba sa velikim izborom zabavnih aktivnosti i igračaka, koja je u ceni hotela. 

O lokaciji

Hotel Riverside u ponudi Tiara Travela nalazi se u centru Banskog pored reke Glazne. Pored hotela se nalazi most za prelaženje reke, a u blizine se mogu pronaći prodavnice, restorani, apoteka, cvećara, rent a car i uslužni prevoz do aerodroma. Glavna stanica gondole je udaljena oko  minuta pešaka, ali je obezbeđen besplatan ski bus do gondole i nazad do hotela. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog parkinga sa limitiranim brojem mesta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga