Vihren PalaceBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Luksuzni hotel Vihren Palace & Residence koji se nalazi u ponudi Tiara Travela smešten je ispod snežnih padina Pirin planina. Zbog blizine ski lifta predstavlja odlično mesto za sve one koji žele brz i lak pristup ski stazama uz sav komfor. Hotel Vihren Palace & Residence se sastoji od dve zgrade, Palace i Residence, koje nisu povezane toplim tunelom. U zgradi Palace se nalazi većina smeštajnih jedinica kao i svi sadžaji hotela dok se u zgradi Residence nalazi samo određeni broj smeštajnih jedinica. Glavni restoran ’’Symphony’’ nudi odlična jela evropske i bugarske kuhinje u prijatnoj atmosferi dok reka Glazna protiče pored restorana. Lobby bar gostima hotel Vihren Palace nudi izuzetan izbor koktela i pića uz relaksaciju posle celodnevnog napornog skijanja. U slučaju da je potrebno iznajmljivanje ili čuvanje ski opreme, u hotelu postoji skijašnica koja obezbeđuje ove usluge i ona je uključena u cenu hotela. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 120,00 eur odrasli-60,00 eur deca (6-12 godina)
  • Božićna večera: 50,00 eur odrasli-25,00 eur deca (6-12 godina)

O tipovima soba

Zgrada Vihren Palace u ponudi Tiara Travela svojim gostima nudi ogroman izbor različitih smeštajnih jedinica. Single room je namenjena za smeštaj jedne osobe i poseduje jedan ležaj i deo za sedenje. Veličine je oko 23m2. Studio je veličine oko 35m2 i u njemu maksimalno mogu da se smeste dve odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. Jednosoban suite poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa kaučem na razvlačenje i obe sobe su odvojene vratima. Veličine je oko 50m2 i u nju mogu da se smeste dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Dvosoban suite je namenjen porodicama sa dve odrasle osobe i dvoje dece i veličine je oko 55m2. Sadrži dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu kao deo za odmor. Jednosobni maisonette je veličine oko 54m2 i nudi spavaću sobu sa francuskim ležajem ili odovojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Sobe su odvojene stepenicama. Maksimalan broj osoba u ovoj sobi je dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Dvosobni maisonette je soba na dva sprata povezana stepenicama gde se na spratu nalaze dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima a na donjem spratu dnevna soba sa sofom na razvlačenje. U nju mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece i veličine je oko 74m2. Silever suite je veličine oko 95m2 i zamišljen kao veliki prostran stan. U njemu mogu da se smeste maksimalno dve odrasle osobe i sadrži dnevnu sobu sa delom za sedenje i spavaću sobu sa francuskim ili odovjenim ležajima. Predsednićki suite je najluksuznija soba u hotelu veličine oko 100m2 i namenjena porodicama sa dve odrasle osobe i dvoje dece. Poseduje dve pavaće sobe sa francuskim ili odovojenim ležajima i dnevnu sobu sa delom za sedenje. Gostimna turističke agencije Tiara Travel na raspolaganju su i smeštajni kapaciteti u zgradi Vihren Residence. Studio Residence je namenjen za dve osobe maksimalno i veličine je oko 39m2. Poseduje francuski ili odovojeni ležaj. Jednosoban suite Residence je veličine oko 64m2 i poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili odovjenim ležajima i dnevnu sobu sa kaučem na razvlačenje. U sobu mogu da se se smeste maksimalno dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Jednosobni maisonette Residence nudi spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa garniturom za sedenje i razvlačenje gde su sobe odojene stepenicama. U nju mogu da se smeste dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe i veličine je oko 60m2.

O aktivnostima i zabavi

 Relax centar koji se nalazi u zgradi hotela Vihren Palace nudi klijentima agencije Tiara Travel širok spektar opuštajućih i relaksirajućih usluga. Od kupanja u zatvorenom bazenu, opuštanja u toploj sauni, održavanja forme u prostranoj teretani do uživanja u mehurićima tople kupke đakuzijai sve ove usluge su besplatne. Za sve one kojima je potreban odmor od svakodnevnog stresa relax centar nudi veliki broj masaža koje će pomoći da se zaboravi svakodnevnica. Najmlađi gosti Vihren Palace hotela mogu uživati u dečijoj igraonici koja je opremljena sa velikim brojem igračaka i gde mogu da se bave raznim zabavnim aktivnostima. Parovima i gostima koji žele da se zabave bez dece na raspolaganju je noćni klub sa dobrom popularnom muzikom i velikim izborom pića. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona sa doručkom i večerom a gostima agencije Tiara Travel na raspolaganju je besplatan parking. Wifi internet je besplatan na javnim površinama hotela. Wihren Palace hotel u ponudi Tiara Travela dozvoljava kućne ljubime u hotelu. Hotel Winslow Elegance je prepoznatljiv i kao pet friendly hotel. 

O lokaciji

Hotel Vihren Palace & Residence u ponudi Tiara Travela nalazi se na perfektnoj lokaciji na samo 80m od glavnog ski lifra i na oko nekoliko minuta hoda od istorijskog centra Banskog. Sama blizina hotela centru Banskog omogućava turistima olakšan pristup svim sadržajima koje rizort nudi kao što prodavnicew, menjačnice, marketi, suvenirnice, bankomati.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga