Royal PlazaBugarska/ Jugozapad/ Borovec

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Royal Plaza u ponudi Tiara Travela je jedan od retkih hotela na odličnoj lokaciji i sa najboljim cenama. Okružen je prirodnim pejzažima koji oduzimaju dah i odiše sa prijatnom i udobnom atmosferom. Izuzetno je popularan leti zbog obilja svežeg vazduha i blizine planine Rila. Hotelska zgrada sa četiri sprata okružena je starim borovim šumama, nudi jedinstvenu atmosferu i prvoklasnu uslugu tokom cele godine. Gosti hotela i agencije Tiatra Travel će se osećati bezbedno i kao kod kuće sa svojom porodicom, družiti se i uživati u miru i tradicionalnom gostoprimstvu. Royal Plaza hotel pruža udoban i komforan smeštaj i priliku za uživanje u letnjem ili zimskom odmoru sa prekrasnim pogledom na okolnu prirodu. 

O tipovima soba

Hotel Royal Plaza raspolaže sa tri različita tipa smeštajnih jedinica. Studio može da primi četiri odrasle osobe, prostran je, raspolaže sa potpuno opremljenom čajnom kuhinjom i kupatilom, od ležajeva ima francuski ležaj i ležajeve na sprat. Apartment 1 bedroom ima en duite kupatilo, prostranu dnevnu sobu sa kuhinjom, neki apartmani imaju balkon sa pogledom na planinu, mogu da prime tri odrasle osobe maksimum, od ležajeva raspolažu sa francuskim ležajem u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi. Apartment 2 bedroom ima dve spavaće sobe, dnevnu sobu, kupatilo, neki apartmani imaju balkon sa pogledom na planinu. Jedna spavaća soba ima francuski ležaj, a druga dva ležaja za po jednu osobu, dnevna soba je prostrana i ima sofu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Royal Plaza u ponudi Tiara Travela raspolaže sa restoranom koji se trudi da bude jedan od najboljih u Borovetsu, hrana je kvalitetna i usluga je vrlo profesionalna i ljubazna, dezerti su pravljeni sa velikom pažnjom. Royal Plaza Hotel je opremljen sa skladištem za ski opremu.

O lokaciji

Hotel Royal Plaza u ponudi Tiara Travela nalazi se u centru Boroveca na 1300m nadmorske visine i na samo sat vremena vožnje od prestonice Sofije. Od žičare ''Borovets Yastrebac'' udaljena je svega 50m tako da su zimski sportovi na dohvat ruke svim gostima. Zbog svog položaja hotel je idealna polazna tačka za sve kratke ili duge rute pešačenja po planini Rila. U okolini hotela nalaze se restorani bugarske i internacionalne kuhinje, apoteka, prodavnica ski opreme i market.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga