Apart Hotel AspenBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Apart Hotel Aspen u ponudi Tiara Travela je hotel kategorije 4 zvezdice u mestu Bansko u Bugarskoj. Hotel Aspen se nalazi na privilegovanoj lokaciji blizu gondole pa je idealan za skijaše. Smeštaj Aspen hotela je prostran, udoban i sa prelepim pogledima na Pirin. Osoblje hotela je mlado i prijateljski nastrojeno i sa zadovoljstvom stoje na usluzi svojim brojnim gostima koji se uvek vraćaju zbog odlične usluge. U Apart Hotel Aspen su dobrodošli mali kućni ljubimci - pet friendly. Hotel Apart Aspen radi sve u svojoj moći da gosti provedu najdragocenije, nezaboravne trenutke baš u njegovom smeštaju. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 60,00 eur odrasli / 30,00 eur deca (5-12 godina)

O tipovima soba

Apart Hotel Aspen u ponudi Tiara Travela raspolaže sa tri različita tipa smeštajnih jedinica. Studio je površine 30m², sadrži čajnu kuhinju, ensuite kupatilo, pogled na planinu, televizor sa ravnim ekranom, wi-fi signal. Može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva ima dva single ležaja. Single room flat ima jednu spavaću sobu, kuhinju, ensuite kupatilo, balkon sa pogledom na planinu, televizor sa ravnim ekranom, wi-fi signal, površine je 50m², može da primi maksimum dve odrasle osobe, od ležajeva ima dva single ležaja. Two bedroom ima dve odvojene spavaće sobe, površine je 65m², može da primi maksimum četiri odrasle osobe i jedno dete. Raspolaže sa kuhinjom, ensuite kupatilom, balkonom sa pogledom na planinu, televizorom sa ravnim ekranom, wi-fi signalom. U spavaćim sobama se nalaze udobni ležajevi za po jednu osobu, a u dnevnoj sobi udoban deo za sedenje.

O aktivnostima i zabavi

Apart Hotel Aspen u ponudi Tiara Travela raspolaže sa modernim Spa centrom sa pokrivenim bazenom, saunom, parnim kupatilom, hamamom. Korišćenje SPA centra je uračunato u cenu, dok se salon za masažu dodatno plaća. Restoran hotela Apart Aspen će zadovoljiti čula gostiju sa visokim kulinarskim umećem šefa kuhinje i njegovog osoblja. Vinska karta je puna finih vina novog i starog porekla iz odabranih podruma. Hotel raspolaže sa besplatnim WiFi internetom za svoje goste. U okviru objekta nalazi se parking prostor. Hotel je pet friendly, dozvoljava zimovanje sa kućnim ljubimcima.

O lokaciji

Apart Hotel Aspen u ponudi Tiara Travela je udaljen samo 600 metara od gondole što je od velikog značaja za skijaše. U blizini hotela je moguće iznajmiti opremu za skijanje, posetiti dobre restorane, prodavnice, banku. Informacioni centar nacionalnog parka Pirin se nalazi samo 350 metara od hotela.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga