Four Points by Sheraton Bansko (ex. Strazhite)Bugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Four Points by Sheraton Bansko (ex, Strazhite) u ponudi Tiara Travela je hotel sa kategorizacijom 4* koji se nalazi na idealnoj lokacij i koji će Vam pružiti nezaboravno iskustvo odmora. Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji i pruža panoramski pogled na Pirin planine. Hotel poseduje 160 komfornih i lepo opremljenih soba koje su raspoređene na tri sprata. U ponudi Tiara Travela su standardne sobe, porodični suite i maissonette. Hotel Strazhite je izuzetno pogodan za porodice i ljubitelje snowboarding-a. U sklopu hotela je moderan i prostran restoran sa opuštajućim pogledom na zelene površine prekrivene snegom u kome turisti mogu probati širok izbor internacionalnih i tradicionalnih jela pripremljenih od strane šefa kuhinje. Zbog svog položaja i blizine gondole i samog centra, hotel je idealan za porodice i turiste koji žele udobnost, blizinu staza i zimskih čarolija koje su na dohvat ruke. Hotel je trenutno pod renoviranjem i od ove sezone je promenio ime. 

O tipovima soba

U ponudi Tiara Travela u hotelu Four Points by Sheraton Bansko (ex. Strazhite) se nalaze tri smeštajne jedinice. Standardna soba je veličine 25m2 i u nju mogu da se smeste dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Soba sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i sofu na razvlačenje. Sve sobe su sa pogledom na planinu ili na grad Bansko. Porodični suite je veličine 45m2 i sadrži jednu spavaću sobu sa francuskim ležajem i prostranu dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. U sobu mogu da se smeste porodice sa dve odrasle osobe i jednim ili dvoje dece ili porodice sa tri odrasle osobe i jednim detetom. Impresivan balkon nudi pogled na planine koji oduzima dah. Maissonette u ponudi Tiara Travela je veličine 40m2 i sadrži glavnu spavaću sobu sa francuskim ležajem i otvorenu, prostranu dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i dve fotelje za sedenje. Maksimalam broj osoba koji može da se smesti u ovu sobu su dve odrasle osobe i dvoje dece.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Four Points by Shertaon Bansko (ex. Strazhite) u ponudi Tiara Travela poseduje veliki, prostran i fenomenalan SPA Centar na prostoru od 790m2 koju nudi brojne sadržaje za opuštanje tokom napornog dana na ski stazama. U okviru centra se nalaze unutrašnji bazen, teretana, fitnes sala, sauna, parno kupatilo koji su potpuno besplatni za goste hotela. Hotel nudi i prostranu kuglanu za opuštanje i uživanje sa porodicom i prijatelijma, kao i elektronske igre, bilijar i stoni tenis kako bi odmor bio opuštajuć, zabavan i kompletan. U hotelu Four Points by Sheraton Bansko (ex. Strazhite) u ponudi Tiara Travela mogu se iznajmiti možne motorne sanke i doživeti uzbudljva vožnja i nešto njzabavnije što postoji na snegu. Takođe, hotel nudi i skijašnicu, odnosno centar koji je potpuno opremljen sa svim stvarima vezanim za skijanje i u kome možete iznajmiti kompletnu opremu za zimske čarolije. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. Takođe, sef za čuvanje dragocenih stvari je uključen u cenu hotela. 

O lokaciji

Hotel Four Points by Sheraton Bansko (ex Strazhite) u ponudi Tiara Travela se nalazi na izuzetnoj lokaciji, na samo 300 metara od gondole i 15-ak minuta laganog hoda od samog centra resorta. Hotel se nalazi u starom delu Banskog i u neposrednoj blizini hotela se nalaze barovi, kafići, restorani, prodavnice, marketi. U blizini hotela se nalazi klizalište koje je pod otvorenim plavim nebom sa spektakularnim pogledom i okružen moćnim planinama. Parking u okviru hotela je potpuno besplatan za sve goste hotela.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga